• Prečítané: 839x

Јавни позив избеглим лицима са пребивалиштем/боравиштем на територији Општине Стара Пазова ради попуњавања анкете о стамбеним потребама избеглица у циљу ажурурања јединствене базе потреба за стамбеним збрињавањем избеглица

grb thumbОбавештавају се избегла лица са пребивалиштем/боравиштем на територији Општине Стара Пазова да је расписан Јавни позив ради попуњавања анкете о стамбеним потребама избеглица у циљу ажурурања јединствене базе потреба за стамбеним збрињавањем избеглица.

Лицима са пребивалиштем/боравиштем на територији Општине Стара Пазова која су услед догађаја из периода од 1991. године до 1995. године, стекле статус избеглице у Републици Србији а која су без трајног стамбеног решења да се до 06.маја 2022.године јаве у Општину Стара Пазова у Повереништво за избеглице и миграције РС, канцеларија бр.13, ради попуњавања анкете о стамбеним потребама избеглица у циљу ажурурања јединствене базе потреба за стамбеним збрињавањем избеглица.

Напомена: Анкетни образац садржи податке о носиоцу и свим члановима породичног домаћинства (име и презиме, датум рођења, ЈМБГ – пожељно је понети личне карте свих чланова)

Преузмите документа:

Јавни позив

Анкетни образац