• Pogodaka: 729

Општина уложила 17 милиона динара у обнову и реконструкцију филијале РФЗО-а

naslovna opstina ulozila 17 miliona dinara u obnovu i rekonstrukciju filijale rfzo“Више деценија у овај објекат није ништа улагано, ово је била једна од најружнијих зграда у Старој Пазови. Данас изгледа сасвим другачије. Драго ми је што смо нашли заједнички језик, реновирали целокупан простор и што на овај начин и овакву сарадњу локалне самоуправе и републичких институција дајемо леп пример и осталим срединама. За општину Стара Пазова је ово од великог интереса, јер овде долазе наши грађани, њима није битно да ли је зграда републичка или општинска, битно је да добију потребна документа у пријатном и адекватном простору “, истакао је председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, приликом обиласка реновиране зграде испоставе Републичког фонда за здравствено осигурање у Старој Пазови, која је заједничким средствима општине и републике комплетно споља и изнутра реновирана.

„Током шест месеци колико су трајали радови, објекат стар више деценија први пут је комплетно реновиран. Урађена је нова фасада, промењени су прозори и врата, замењене су инсталације, поправљен кров и опремљена је новим намештајем“, напоменула је директорка РФЗО Сања Радојевић Шкодрић. „Просторије филијала и испостава Фонда су, после изгледа здравствених установа, најважније просторије у које улазе здравствени осигураници. Овде оверавају књижице, упуте, решавају боловања и најбитније је да је посао добро организован и да осигураници не чекају“, изјавила је за медије након обиласка директорка Шкодрић.

У обнову испоставе Стара Пазова уложено је 40 милиона динара, од којих је РФЗО обезбедио 23 милиона, а Општина Стара Пазова 17 милиона динара. Испостава у Старој Пазови је највећа од шест испостава РФЗО у Сремском округу, покрива 60.000 осигураника и у њој ради осам службеника.

Фотографије: