• Prečítané: 1119x

Још једна значајна привредна инвестиција у Пазови

naslovna jos jedna znacajna privredna investicija u staroj pazoviПредседник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић и генерални директор компаније Трансфера доо, Душко Радовић, обишли су данас радове на изградњи импозантног објекта највеће домаће шпедитерске компаније. Објекат од 30.000 квадратних метара, први логистички центар (ТЛЦ1) у будућем логистичком парку (ТЛП) ове компаније, требало би да буде завшен за месец дана, када се очекује и почетак пословања ове домаће компаније у индустријској зони у Новим Бановцима.

„Поносни смо на чињеницу да осим страних инвеститора и велики број домаћих компанија показује интересовање за пословање на територији наше општине. Ово је успешна шпедитерска компанија, које своје пословање комплетно сели у нашу најперспективнију индустријску зону у Новим Бановцима. За месец дана би требало да ова, веома успешна фирма, отпочне са пословањем из новог седишта, овде код нас и према њиховим најавама, одређени број нових радника ће бити управо наши грађани“ изјавио је председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, након обиласка новоизграђеног објекта.

Компанија Трансфера послује од 2003. године у Београду. Првобитна делатност се односила на царинско заступање, да би током година проширила свој портфолио услуга и изградила добре пословне и партнерске односе са клијентима и добављачима. Данас је Трансфера препознатљива логистичка компанија у региону са константним растом и развијеном инфраструктуром, складиштима и канцеларијама.

„Одлука да своје пословање и седиште фирме пребацимо у индустријску зону у Новим Бановцима вођена је самом локацијом ове индустријске зоне, јер управо је она логистички најбоља локација у Србији, на само 30 км од центра Београда, 15 км до аеродрома, 40 км од Новог Сада и 4 км од новог интермодалног терминала у Батајници, савршена је локација за пословање. Наш нови објекат је уз сами међународни аутопут, земљиште смо купили још 2020. године и у плану нам је да овде изградимо логистички парк“, саопштио је након обиласка радова, Душко Радовић, генерални директор Трансфере.

Компанија Трансфера након изградње првог објекта (ТЛЦ1) планира и изградњу још једног објекта (ТЛЦ2) у блиској будућности, чиме ће се повећати број новозапослених старопазовчана. Домаћини фирме су нам истакли да је комплетно опремљена индустријска зона, као што је случај са зоном у Новим Бановцима, увек избор број један за озбиљне инвеститоре, нагласивши да је општински тим, на челу са председником Радиновићем, који је задужен за контакт са инвеститорима, веома предусретљив и да су имали велику подршку и помоћ од првог дана почетка радова на овој локацији.

Фотографије: