Пољопривреда

Обавештење пољопривредним произвођачима - предавање Института за економику пољопривреде из Београда

grb-thumbПоштовани пољопривредници, обавештавамо Вас да ће се дана 25.01.2017. године (среда) са почетком у 11:00 часова, у великој сали Беле зграде, одржати предавање Института за економику пољопривреде из Београда са следећим темама:

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима - предавање Института за економику пољопривреде из Београда

grb-thumbПоштовани пољпривредници, обавештавамо Вас да ће се дана 12.01.2017. године (четвртак) са почетком у 11:00 часова, у великој сали Беле зграде, одржати предавање Института за економику пољопривреде из Београда са следећим темама:

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о донетом решењу Министарства пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије

3-grb-srbijeНа основу члана 64. и 66. Закона о ветеринарству ("Сл. гласник РС", бр. 91/2005. 30/2010 и 93/2012), члана 192. Закона о општем управном поступку ("Сл. лист СРЈ", бр. 33/97 и 31/2001 и "Сл. гласник РС", бр. 30/2010) и Решења о овлашћењу Министарства пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије број 119-01-51 6/2016-09 од 12.08.2016. године в.д. директор управе за ветерину доноси Решење.

Čítať ďalej...

Апел Министарства пољопривреде и заштите животне средине да се не пали ватра у природи због повећаног ризика од пожарa

3-grb-srbijeМинистарство пољопривреде и заштите животне средине апелује на све грађане, да током боравка у природи, и извођења радова на пољима, не пале ватру на отвореном јер се може проширити и изазвати шумске пожаре, чије су штете непроцењиве.

Čítať ďalej...

Уредба о праву првенства закупа пољопривредног земљишта у државној својини на период до 30 година

grb-thumbМинистарство пољопривреде и заштите животне средине, донело је Уредбу о условима, начину и поступку за остваривање права првенства закупа, критеријумима за утврђивање висине закупнине за право првенства закупа, као и документацију која се доставља уз захтев за остваривање права првенства закупа. Ова уредба објављена је у „Службеном гласнику РС”, број 56/16 од 15. јуна 2016. године.

Čítať ďalej...

Конкурс за доделу подстицајних средстава за побољшање сточарске производње на пољопривредним газдинствима и увођења ЕУ стандарда у објекте у којима се врши производња и прерада меса и млека у АП Војводини у 2016. години

grb-voj-praviЦиљеви конкурса јесу побољшање квалитета млека, повећање сточног фонда, упосленост чланова домаћинства која се баве сточарском производњом, проширење асортимана новим производима, брендирање производа и повећање животног стандарда на селу.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредницима-донети правилници

grb-thumbПоштовани пољопривредници, Правилник о подстицајима за инвестиције у пољопривреди за унапређење конкурентности и достизање стандарда квалитета кроз подршку у примарну производњу биљних култура, као и Правилник о подстицајима за инвестиције у пољопривреди за унапређење конкурентности и достизање стандарда квалитета кроз подршку у примарну сточарску производњу, можете преузети са линкова у прилогу.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима - информације о најновијим конкурсима и Правилнику о престанку важења правилника за регресирање горива

grb-voj-praviПоштовани пољопривредници, информишите се о најновијим конкурсима као и о Правилнику о престанку важења правилника за регресирање горива и преузмите исте са линкова у прилогу.

Čítať ďalej...

Обавештење пољоприведним произвођачима-предавање

grb-thumbПоштовани произвођачи, обавештавамо Вас да ће се 18.02.2016. године – четвртак – са почетком у 11:00 часова у Старој Пазови у Белој згради – велика сала, одржати предавање.

Čítať ďalej...