Обавештења

Обавештење о почетку рада на припреми Одлуке о Општинској управи општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 68. став 4. Закона о локалној самоуправи ("Сл. гласник РС" број 129/07, 83/14 - др. закон, 101/16 - др. закон и 47/18) и члана 76. Статута општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" број 9/19) Општинска управа општине Стара Пазова објављује Обавештење о почетку рада на припреми Одлуке о Општинској управи општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Обавештење спортским организацијама – позив на састанак

grb thumbОдељење за друштвене делатности и Спортски савез општине Стара Пазова у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Стара Пазова, позива Вас да присуствујете састанку који ће се одржати 06.12.2019. године у Великој сали зграде ДПО (Бела зграда) улица Трг др. Зорана Ђинђића Стара Пазова, са почетком у 17,00 часова.

Čítať ďalej...

Обавештење – позив на предавање Министарства привреде и Привредне коморе Србије на тему „Start Up – Програм промоције предузетништва и самозапошљавања“

grb thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће се 10.12.2019. године (уторак) у 11 часова у Великој сали Беле зграде (Стара Пазова, Трг Зорана Ђинђића бб) одржати Инфо дан „Start Up – Програм промоције предузетништва и самозапошљавања“.

Čítať ďalej...

Обавештење о донетом Решењу о именовању директора ЈКП "Топлана Стара Пазова" Стара Пазова

toplana stara pazova logoНа основу члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима ("Сл. гласник РС", бр. 15/16), члана 32. став 1. тачка 9. Закона о локалној самоуправи ("Сл. гласник РС" број 129/07, 83/14 - др. закон, 101/16 - др. закон и 47/18) члана 27. тачка 10. Статута општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" бр, 9/19), Скупштина општине Стара Пазова на седници 13.09.2019. године, донела је Решење о именовању директора јавног комуналног предузећа "Топлана Стара Пазова" Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца

grb thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће 30.07.2019. године у периоду 18:30 до 22h бити извршен третман сузбијања одраслих форми комараца из ваздуха и са земље на територији општине Стара Пазова. Третман ће се извршити уколико се стекну оптимални метеоролошки услови и њиме ће бити обухваћена следећа насељена места: Стари Бановци, Нови Бановци, Судук, Белегиш, Стара Пазова, Голубинци, Нова Пазова, Крњешевци и Војка. У случају неодговарајућих метеоролошких услова, акција сузбијања комараца ће се померити за други термин, о чему ћете бити накнадно обавештени.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца

grb thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће 30.06.2019. године у периоду 19-22h бити извршен третман сузбијања одраслих форми комараца из ваздуха на територији општине Стара Пазова. Третман ће се извршити уколико се стекну оптимални метеоролошки услови и њиме ће бити обухваћена следећа насељена места: Стари Бановци, Нови Бановци, Судук, Белегиш и приобални појас уз реку Дунав. У случају неодговарајућих метеоролошких услова, акција сузбијања комараца ће се померити за други термин, о чему ћете бити накнадно обавештени.

Čítať ďalej...

Обавештење о почетку поступка израде Стратегије одрживог развоја општине Стара Пазова од 2021. – 2031. године

grb thumbОбавештавају се грађани да је Општина Стара Пазова Одлуком о приступању изради Стратегије одрживог развоја општине Стара Пазова од 2021. – 2031. године (Сл. лист општина Срема број 7/19) ушла у поступак израде планског документа развоја за период од десет година.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца са земље

grb thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће 15.06.2019. године (СУБОТА) са почетком у 19:00 часова бити извршен ванредни третман сузбијања одраслих форми комараца са земље на територији Подунавља. Третман ће се извршити у складу са метеоролошким условима и стањем на терену, и биће обухваћена насељена места Стари Бановци, Нови Бановци, Сурдук и Белегиш.

Čítať ďalej...

Обавештење о донетом Решењу о именовању вршиоца дужности директора ЈУП "Урбанизам" Стара Пазова

urbanizam noviНа основу члана 52. а у вези члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима ("Службени гласник РС" број 15/16) и члана 27. тачка 10. Статута општине Стара Пазова ("Службени лист општина Срема" број 9/19) Скупштина општине Стара Пазова на седници одржаној 28. маја 2019. године, донела је Решење о именовању вршиоца дужности директора ЈУП "Урбанизам" Стара Пазова.

Čítať ďalej...