Пољопривреда

Обавештење пољопривредним произвођачима - Бесповратна средства за прикључну механизацију и опрему Министарства пољопривреде у 2016-ој години

grb-thumbПоштовани пољопривредници, информишите се о бесповратним средствима за прикључну механизацију и опрему Министарства пољопривреде у 2016-ој години и преузмите правилник и обрасце захтева са линка у прилогу.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима - информације о регистрацији и обнови пољопривредних газдинстава и измењени правилници

grb-thumbПоштовани пољопривредници, информишите се о регистрацији и обнови пољопривредних газдинстава, изменама правилника и преузмите исте са линкова у прилогу.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче-предавање

grb-thumbОбавештавају се пољопривредни произвођачи да ће се 01.02.2016. године у Старој Пазови (Бела зграда-Велика сала) са почетком у 10 часова одржати предавање.

Čítať ďalej...

Обавештење за узгајиваче товних свиња

3-grb-srbijeДописом Министарства пољопривреде и заштите животне средине број 119-01-000456/2015 од 01.12.2015. године, у циљу ефикасне реализације Закључка Владе 05 339-12816/2015-1 од 28.11.2015. године, о куповини до 5.000 комада товних свиња, обавештавамо Вас о следећем:

Čítať ďalej...

Обавештење у вези подстицајних средстaва у сточарству

grb-thumbПравилник о субвенцијама у сточарству измењен је од 9. јуна 2015. године. Промењен је рок достављања потребне документације Управи за аграрна плаћања који је сад исти за све врсте стоке.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима

grb-thumbОбавештавамо СВЕ пољопривредне произвођаче који су вршили замену пољопривредног земљишта са ПД „Напредак“ из Старе Пазове да се јаве у своју МЗ и оставе податке.

Čítať ďalej...

Актуелни конкурси Покрајинског фонда за развој пољопривреде

grb-voj-praviПреузмите конкурсну документацију актуелних конкурса Покрајинског фонда за развој пољопривреде.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима-испитивање узорака земљишта

grb-thumbОпштина Стара Пазова, као наручилац услуге испитивања узорака земљишта–контрола плодности, у сарадњи са ПСС обавештавају пољопривредне произвођаче да ће обрасце захтева преузети у МЗ, где ће их након узорковања предати заједно са доле наведеном документацијом:

  • попуњен образац захтева (од ПСС),
  • фотокопија или очитана лична карта,
  • потврда о активном статусу у регистру пољопривредних газдинства, за текућу годину - копија,
  • извод из регистра пољопривредних газдинстава – структура биљне производње - копија,
  • уговор о закупу или уступању, уколико се ради о парцелама које нису власништво - копија,
  • као и узорак земљишта у склопу кога ће бити образац који је део захтева попуњен са потребним подацима.

Čítať ďalej...

Актуелни конкурси Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство

grb-voj-praviПреузмите конкурсну документацију актуелних конкурса Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Čítať ďalej...