Обавештења

Обавештење о термину сузбијања ларви комараца

grb thumbОбавештавају се грађани да ће се 24.05.2021. године вршити третман сузбијања ларви комараца са земље на територији општине Стара Пазова са почетком у 08.00 часова.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања ларви комараца

grb thumbОбавештавају се грађани да ће се 17.05.2021. године вршити третман сузбијања ларви комараца са земље на територији општине Стара Пазова са почетком у 08.00 часова.

Čítať ďalej...

Јавни позив за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине

grb thumbНа основу члана 11. став 3. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број 400-1458/15-II од 28. децембра 2015. године, а у вези са Уговором о начину спровођења стамбене изградње у оквиру Регионалног стамбеног програма – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 5 закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције, „ЈУП Истраживање и развој“ д.о.о. и општине Стара Пазова, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 9 стамбених јединица са могућношћу куповине...

Čítať ďalej...

Обавештење родитељима – од 05.04.2021. до 30.04.2021. год. траје упис деце у предшколске установе "Полетарац" Стара Пазова и "Радост" Нови Бановци

naslovna od aprila meseca moguca prijava dece u predskolskim ustanovama na teritoriji opstine stara pazova poletarac i radost elektronskim putem POLETARACПоштовани родитељи, ускоро се отвара КОНКУРС за упис деце у предшколске установе “Полетарац” Стара Пазова и "Радост" Нови Бановци, за радну 2021/2022. годину.

Čítať ďalej...

Књига "Пажљикова правила у саобраћају" у рукама првака старопазовачких основних школа

naslovna knjiga pazljivkova pravila u saobracaju u rukama prvaka staropazovacke opstineПредставнице Савета за безбедност саобраћаја Зорица Јанчић, Ирена Аврамовић и Јелена Пешић у петак 18. марта уручиле се књиге "Пажљикова правила у саобраћају" ђацима првих разреда основних школа на територији наше општине.

Čítať ďalej...

Обавештење о почетку рада на припреми Одлуке о постављању плутајућих објеката на делу обале и воденог простора на територији општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 68. став 4. Закона о локалној самоуправи ("Сл.гласник РС" 129/07, 83/14-др.закон, 101/16-др.закон и 47/18) и члана 76. Статута општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" 09/19) Општинска управа општине Стара Пазова објављује Обавештење о почетку рада на припреми Одлуке о постављању плутајућих објеката на делу обале и воденог простора на територији општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Промена термина одржавања јавне седнице Комисије за планове Општине Стара Пазова

grb thumbОдељење за урбанизам и грађење Општинске управе општине Стара Пазова, на основу члана 65. став 2. Правилника о садржини, начину и поступку израде докумената просторног и урбанистичког планирања (“Сл. гласник РС”, бр. 32/19) промену термина одржавања јавне седнице Комисије за планове Општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Обавештење о почетку рада на припреми одлуке о обављању комуналне делатности зоохигијене

grb thumbНа основу члана 68. став 4. Закона о локалној самоуправи ("Сл.гласник РС" 129/07, 83/14-др.закон, 101/16-др.закон и 47/18) и члана 76. Статута општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" 09/19) Општинска управа општине Стара Пазова објављује Обавештење о почетку рада на припреми одлуке о обављању комуналне делатности зоохигијене.

Čítať ďalej...

Обавештење о јавном позиву за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица при куповини 4 сеоскe кућe

grb thumbОпштина Стара Пазова обавештава избеглице и бивше избеглице које су, услед догађаја из периода од 1991. године до 1995. године, стекле статус избеглице у Републици Србији, без обзира на њихов статус у време решавања стамбене потребе, и то: избеглице које живе у колективним центрима или неком другом виду колективног смештаја, формалног или неформалног и угрожене избеглице у приватном смештају и бивше носиоце станарског права, а које су без трајног решења у земљи порекла или Републици Србији, а све према утврђеним критеријумима угрожености, да ће јавни позив за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица при куповини 4 сеоскe кућe у оквиру Регионалног стамбеног програма, Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 9 – сеоске куће (у даљем тексту: Јавни позив), бити објављен 4. марта 2021. године на огласним таблама општине Стара Пазова и месних канцеларија општине Стара Пазова, на интернет презентацији општине Стара Пазова и Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије.

Čítať ďalej...