Обавештења

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца из вадуха и са земље

grb thumbОбавештавају се грађани да ће у четвртак 16.07.2020. године, фирма "Делцо" д.о.о. из Новог Сада вршити третман сузбијања одраслих форми комараца из вадуха и са земље на територији општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Обавештење грађанима – Закон о заштити од пожара

grb thumbОбавештавамо суграђане да је на снази ЗАКОН О ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРА.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања ларви комараца са земље

grb thumbОбавештавамо Вас да ће се дана 09.07.2020. године извршити третман сузбијања ларви комараца на територији ваше општине. Време почетка третмана 8:00h.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања ларви комараца из ваздуха

grb thumbОбавештавамо Вас да ће се дана 07.07. – 18.07.2020. године извршити третман сузбијања ларви комараца на територији ваше општине. Време почетка третмана 7:00h.

Čítať ďalej...

Обавештење привредницима који обављају привредну делатност преко самосталних радњи или привредних друштава о обавези да доставе пореску пријаву за утврђивање накнаде за заштиту и унапређење животне средине

grb thumbОдељење за јавне приходе Општинске управе општине Стара Пазова, обавештава привреднике који обављају привредну делатност преко самосталних радњи или привредних друштава да су у обавези да до 31.07.2020. године доставе пореску пријаву за утврђивање накнаде за заштиту и унапређење животне средине у складу са Уредбом о критеријумима за одређивање активности које утичу на животну средину према степену негативног утицаја на животну средину који настаје обављањем активности, износима накнада, условима за њено умањење, као и о критеријумима који су од значаја за утицај физичких лица на животну средину.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца

grb thumbОбавештавамо Вас да ће се у периоду од 15.06. до 25.06.2020. године, фирма "Delco" д.о.о. из Новог Сада вршити третман сузбијања одраслих форми комараца из вадуха и са земље на територији општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Обавештење Завода за интелектуалну својину Републике Србије

grb thumbПоштовани грађани, обавештавамо вас да су од 06.12.2019. године умањене таксе за електронске пријаве права индустријске својине.

Čítať ďalej...

Обавештење грађанима Старе Пазове о могућности увида у ажуриран списак бирачких места са улицама

grb thumbОбавештавају се грађани Старе Пазове да је у прилогу објављен списак са ажурираним распоредом улица за одређена бирачка места те да могу обавити увид у исти.

Čítať ďalej...

Од данас грађани општине Стара Пазова Решења о утврђеном порезу на имовину добијају у електронско сандуче на Порталу еУправа

grb thumbГрађани општине Стара Пазова који имају регистрован профил на Порталу еУправа од данас добијају електронско Решења о утврђеном порезу на имовину за 2020. годину путем нове услуге електронске доставе у своје Јединствено електронско сандуче на овом порталу.

Čítať ďalej...