Пољопривреда

Обавештење пољопривредним произвођачима о субвенцијама, актуелним конкурсима и усвојеним правилницима

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о субвенцијама, актуелним конкурсима и усвојеним правилницима.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима о субвенцијама за подизање вишегодишњих засада воћа, винове лозе и хмеља

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линка у прилогу можете се информисати о условима за добијање субвенција за подизање вишегодишњих засада воћа, винове лозе и хмеља које додељује Министарство пољопривреде и заштите животне средине.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима о Правилницима

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о усвојеним Правилницима.

Opširnije...

Обавештење пољопривредницима-почетак подношења захтева за субвенције по кошници пчела

grb-thumbПоштовани пољопривредници, обавештавамо Вас да је подношење захтева за субвенције по кошници пчела почело од 15. априла и траје до 31. маја.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима о Правилницима

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о Правилнику о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку новог трактора, Правилнику о подстицајима за инвестиције у прераду и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа и производа рибарства за набавку опреме у сектору млека, меса, воћа, поврћа и грожђа, Правилнику о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за изградњу и опремање објеката за унапређење примарне пољопривредне производње, као и Правилнику о подстицајима програмима за диверсификацију дохотка и унапређење квалитета живота у руралним подручјима кроз подршку младим пољопривредницима.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима-Измењен правилник за основне подстицаје у биљној производњи

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линка у прилогу можете се информисати о измењеном Правилнику за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи и о Захтеву за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи, као и преузети исте.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - одржавање радионице

grb-thumbПоштовани пољопривредници, обавештавамо Вас да ће се дана 24.02.2017. године (петак) са почетком у 11:00 часова у малој сали Беле зграде одржати радионица Института за економику пољопривреде из Београда.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - предавања

grb-thumbПоштовани пољопривредници, обавештавамо Вас да ће се дана 09.02.2017. године (четвртак) са почетком у 11:00 часова у великој сали Беле зграде одржати предавања.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - предавање Пољопривредне стручне службе „Сремска Митровица“

grb-thumbПоштовани пољопривредници, обавештавамо Вас да ће се дана 26.01.2017. године (четвртак) са почетком у 10:00 часова у великој сали Беле зграде у организацији Пољопривредне стручне службе „Сремска Митровица“ одржати зимско предавање пољопривредницима.

Opširnije...