Пољопривреда

Обавештење пољопривредним произвођачима о донетим Правилницима Министарства пољопривреде и заштите животне средине

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о донетим Правилницима Министарства пољопривреде и заштите животне средине.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - позив на предавање

grb-thumbДана 13.03.2018. године (уторак) са почетком у 11:00 часова, у великој сали Беле зграде, Пољопривредна стручна служба Сремсака Митровица одржаће предавање.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - позив на предавање на тему IPARD II

grb-thumbДана 21.02.2018. године (среда) са почетком у 11:00 часова, у малој сали Беле зграде, одржаће се предавање на тему ИПАРД II.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - IPARD II-Јавни позив за набавку новог трактора

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкa у прилогу можете се информисати o Другом јавном позиву за подношење захтева за одобравање пројекта за IPARD подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава у набавку новог трактора који је расписало Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - Јавни позив за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава у набавку нове опреме, машина и механизације

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкa у прилогу можете се информисати o Јавном позиву за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава у набавку нове опреме, машина и механизације који је расписан од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - Конкурс за доделу бесповратних средстава за реализацију активности унапређивања квалитета меса у сточарству у АП Војводини у 2017. години

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкa у прилогу можете се информисати o Конкурсу за доделу бесповратних средстава за реализацију активности унапређивања квалитета меса у сточарству у АП Војводини у 2017. години који је расписао Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - Бесповратна средства за тракторе и механизацију у АП Војводини у 2017. години

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкa у прилогу можете се информисати o додели бесповратних средстава за тракторе и механизацију у АП Војводини у 2017. години.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима - Субвенционисани кредити Министарства пољопривреде у сарадњи са комерцијалним банкама и информације о правилницима о подстицајима за инвестиције

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати субвенционисаним кредитима Министарства пољопривреде у сарадњи са комерцијалним банкама као и о информацијама везаним за правилницике о подстицајима за инвестиције.

Opširnije...

Обавештење пољопривредним произвођачима о вестима, субвенцијама, актуелним конкурсима и усвојеним правилницима

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о вестима, субвенцијама, актуелним конкурсима као и о усвојеним правилницима.

Opširnije...