• Prečítané: 2141x

Ђак генерације и вуковац из општине Стара Пазова представља Србију на самиту лидера

ljubica ognjenovic 1Љубица Огњеновић, петнаестогодишњакиња из Старе Пазове биће једина одабрана представница са Балкана, која ће представљати нашу земљу на самиту у Чикагу, под називом „Глобално лидерство младих амбасадора“.

Овај самит ће се одржати за свега неколико дана, тачније од 20. до 27. јула и с обзиром да ће бити једина представница са Балкана, како и сама Љубица каже има "додатни мотив и жељу за на најбољи начин пред другим земљама учесницама представи нашу државу".

Љубица је ђак ОШ "Симеон Араницки" са изузетним резултатима у различитим областима образовања, које остварује годинама уназад.

Као Ђак генерације и носиоц Вукове дипломе Љубица ће по повратку из Америке бити на пријему код председника Општине Ђорђа Радиновића у петак, 30. августа када ће се, од стране старопазовачке локалне самоуправе, традиционално награђивати најбољи ученици свих основних и средњих школа.

Председник Ђорђе Радиновић је, у име локалне самоуправе, пожелео Љубици срећан пут и повратак, као и да у годинама које долазе са истим жаром и трудом настави да светла образ родитељима, наставницима, својој Општини и својој земљи.