• Prečítané: 2470x

Јавни позив на учешће у јавној расправи о Нацрту Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Стара Пазова

grb-thumbНа основу члана 7. став 2. Закона о финансирању локалне самоуправе ("Сл. гласник РС" број 62/06, 47/11, 93/12, 83/16, 104/16-др. закон, 95/18-др. закон) вршилац дужности начелника Општинске управе општине Стара Пазова доноси закључак о спровођењу јавне расправе о нацрту Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Стара Пазова.

1. Одређује се спровођење јавне расправе о нацрту Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Стара Пазова (у даљем тексту: нацрт Одлуке).

2. Јавна расправа о нацрту Одлуке спроводи се у периоду од 11. до 18. марта (до 09:00 часова) 2019. године.

3. Нацрт Одлуке сачинило је Одељење за јавне приходе и Одељење за инспекцијске послове и комуналне делатности Општинске управе општине Стара Пазова.

4. Текст нацрта Одлуке биће постављен на званичној интернет страници општине Стара Пазова (www.starapazova.rs).

5. Примедбе, предлози и сугестије на нацрт Одлуке могу се предати у писаном облику на писарници Општинске управе општине Стара Пазова и путем електронске поште rasprava@starapazova.rs.

6. По окончању поступка јавне расправе Одељење за општу управу ће анализирати све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и сачинити извештај о спроведеној јавној расправи.

7. О спровођењу јавне расправе стараће се Општинска управа општине Стара Пазова.

Преузмите документ:

Нацрт Одлуке о накнади за коришћење јавних површина општине Стара Пазова

Закључак за јавну расправу за Одлуке о накнадама