• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Studija o proceni uticaja na životnu sredinu, izrađena je od strane „Instituta vatrogas” D.O.O. iz Novog Sada, Bulevar vojvode Stepe 66, pod brojem 1703/14-27 AP, od 26.03.2014.godine.

Javni uvid u Studiju, moguć je svakog radnog dana od 9 do 14 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Stara Pazova (kancelarija br.5 u aneksu), do 15.05.2014.godine, do kada svi zainteresovani mogu dostaviti svoja mišljenja, u pisanoj formi, sa predlozima za izmene i dopune Studije.

Vaše primedbe i mišljenja možete dostaviti na adresu Odeljenja za komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine Opštinske uprave opštine Stara Pazova, Svetosavska br. 11.

Javna prezentacija i javna rasprava o Studiji o proceni uticaja održaće se 16.05.2014. godine, u prostorijama Opštinske uprave opštine Stara Pazova, sa početkom u 11.00 časova, uz prisustvo nosioca projekta i svih zainteresovanih pravnih i fizičkih lica.

Preuzmite dokumenta:

Tekst Studije

Kompletna dokumentacija Studije (70MB)

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije