• Pogodaka: 10386

Отворен Макси супермаркет у Старој Пазови

naslovna-otvoren-maxi-supermarket-u-staroj-pazoviГрађани Старе Пазове од данас имају могућност да се свакодневно снабдевају и у новом Макси супермаркету, у који је инвестирано око 700.000 евра. У овом продајном објекту отворено је 29 нових радних места, а отварању је поред Џона Кирициса, генералног директора компаније Делез Србија, Слободана Рудана, потпредседника за развој пословања, присуствао и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, са својим најближим сарадницима, Гораном Савићем, помоћником председника за економски развој и Недељком Ковачевићем, директором Дирекције за изградњу ЈП.

Нови Макси супермаркет поред одељења свежег воћа и поврћа, деликатеса и сирева, пекаре и ринфузних производа, нуди и широк асортиман најпознатијих домаћих и иностраних производа, као и Делезових приватних робних марки: Premia, 365, Care, Од наше земље, итд.

„Стара Пазова и наши грађани, са овим објектом, добијају више могућности да се добро и квалитетно снабдеју неопходним намирницама, а по свему што смо могли видети, у оквиру супермакета је одлична понуда производа и разноврсност асортимана. Компанија Делез Србија је све присутнија у нашој Општини и један од најзначајнијих инвеститора са којим имамо изузетно коректан однос. Настојаћемо да обостраном сарадњом и убудуће допринесемо новим заједничким успесима“, нагласио је председник Радиновић након отварања супермаркета, које је изазвало велико интересовање грађана.

„Изузетно нам је драго што смо наставили да улажемо у ову општину после највеће инвестиције у овом региону, отварања Дистрибутивног центра чија је вредност 50 милиона евра. Стара Пазова од данас има и место за куповину у складу са светским стандардима малопродаје у коме ће, верујем, грађани сваког дана уживати у куповини“, каже Слободан Рудан, потпредседник за развој пословања Делез Србија.

Поред модерног дизајна, нови Макси карактерише функционална опрема која служи очувању свежине и квалитета намирница, која због савремене технологије има смањен утицај на животну средину. Објекат је изградио локални извођач Max Invest Gradnja d.o.o из Старе Пазове, а целокупна површина објекта се простире на 905 метара квадратних и има припадајући паркинг са 27 места.

Укратко о компанији

Делез Србија је чланица међународног трговинског ланца Делез Групе, чије је седиште у Белгији и који послује на три континента: Европа, Америка и Азија. Делез Србија послује кроз формате Maksi supermarket, Mini Maksi, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, а укупна мрежа броји више од 390 продајних објеката.

Фотографије: