• Pogodaka: 6367

ЈАВНИ ПОЗИВ за избор излагача за наступ на 29. Међународном сајму прехране, пића и опреме за туризам „ПРОМОХОТЕЛ ПОРЕЧ 2014“ (Република Хрватска), који се одржава у Поречу од 26. до 29. марта 2014. године

ЈАВНИ ПОЗИВ за избор излагача за наступ на 29. Међународном сајму прехране, пића и опреме за туризам ПРОМОХОТЕЛ ПОРЕЧ 2014 (Република Хрватска), који се одржава у Поречу од 26. до 29. марта 2014. годинеПокрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова, упућује ЈАВНИ ПОЗИВ за избор излагача за наступ на 29. Међународном сајму прехране, пића и опреме за туризам „ПРОМОХОТЕЛ ПОРЕЧ 2014" (Република Хрватска), који се одржава у Поречу од 26. до 29. марта 2014. године.

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова на 29. Међународном сајму прехране, пића и опреме за туризам „ПРОМОХОТЕЛ ПОРЕЧ 2014" представља и промовише привреду Аутономне Покрајине Војводине на свом штанду.

Право наступа на обједињеном штанду Секретаријата имају:

  • Компаније чији су производи носиоци знака „Најбоље из Војводине" и које су заинтересоване за добијање знака;
  • Компаније којима је додељено решење о географском пореклу производа;
  • Кластери из пољопривредно-прехрамбеног сектора;
  • Извозници и потенцијални извозници;
  • Компаније које производе опрему за туризам (угоститељство, хотелијерство);
  • Удружења чији су производи награђивани на сајмовима.

Излагачима ће на штанду бити обезбеђено заједничко представљање и излагачко место, односно пулт и простор за пословне разговоре.

Излагачи који буду учествовали на штанду Покрајинског секретаријата сами сносе трошкове путовања и смештаја, те самостално доносе робу-експонате и промотивни материјал за наступ на сајму.

Детаљније о конкурсу и конкурсна документација