• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

"Најбитније је да се организује више оваквих сајмова, у различитим градовима, јер би то допринело развијености целе Републике Србије", нагласио је министар и похвалио председника општине Стара Пазова Ђорђа Радиновића, на вредном труду и раду, што доказују резултати о броју незапослених у овој општини.

Према подацима РЗС из Анкете о радној снази за 2. квартал 2017. године, навео је он, анкетна стопа незапослености никад није била мања и износи 11,8 одсто, а резултат је вредног и напорног рада Владе Србије.

"Захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу, који је као председник Владе Србије поставио стратегију и смернице како да се боримо за смањење незапослености, против сиве економије и рада на црно, данас ова Влада има овакве резултате", рекао је министар Ђорђевић.

Према његовим речима, Влада, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и даље ће радити на економском развоју Србије и вишем стандарду свих наших грађана.

Циљ Регионалног сајма привреде јесте упознавање са новим занатима и вештинама који су у складу са данашњим временом и технологијама, што отвара могућност да се привредно окружење осавремени, а самим тим повећа учешће наших предузетника на све већем и захтевнијем тржишту.

Овогодишњи Сајам привреде окупиће више од 100 излагача међу којима ће, поред привредника из наше земље, прилику имати да се представе и излагачи из држава у окружењу.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije