• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Због све израженије потребе за добијање безбедног и ефикасног, пре свега квалитетног саобраћајног решења неопходног за грађане и привреднике Општине Стара Пазова (близина две највеће пазовачке индустријске зоне), локална самоуправа, иницијативом председника Ђорђа Радиновића, урадила је велики посао спровођењем свих административних и пројектних процедура и у сарадњи са Управом за капитална улагања АП Војводине омогућила реализацију реконструкције раскрснице и изградњу новог кружног тока по најсавременијим стандардима.

Радови на изградњи нове кружне раскрснице су почели 22. маја, а захваљујући ефикасности извођача радова и пре рока, за само пар дана све ће бити завршено, раскрсница ће бити комплетно готова. Такође, важно је истаћи и да је саобраћај на раскрсници нормализован још у среду, 05. јула.

ЗАВРШЕТАК АСФАЛТИРАЊА

Најтежи део посла је завршен, асфалтиране су све саобраћајнице и новоизграђене и постојеће прилазне на државном путу II А реда број 100 (стари пут Београд-Нови Сад) и локалног пута Војка – Стари Бановци.

ЈАВНА РАСВЕТА, ОЗЕЛЕЊАВАЊЕ ПОВРШИНА И СИГНАЛИЗАЦИЈА

Новоизграђена острва ће наредних дана бити уређена у смислу озелењавања и сађења сезонског цвећа када ће бити постављена и обавезна вертикална саобраћајна сигнализација. Постављањем нове јавне расвете на овом битном чворишту, које повезује аутопут Београд – Нови Сад и аутопут Београд – Загреб, кружни ток ће добити облик и изглед предвиђен пројектом.

ПОВЕЗИВАЊЕ СТАЗА ЗА БЕЗБЕДНО КРЕТАЊЕ ПЕШАКА И БИЦИКЛИСТА

Тренутно се изводе радови на изградњи недостајућег дела бициклистичке стазе, која ће бити повезана са већ постојећом пешачко – бициклистичком стазом на правцу Стара Пазова – Нова Пазова, уграђује се око 100 м2 вибропресоване бетонске галантерије, која ће украшавати околне стазе.

ЗАХВАЛНОСТ ГРАЂАНИМА И УЧЕСНИЦИМА У САОБРАЋАЈУ НА СТРПЉЕЊУ

Уз велику захвалност грађанима и свим учесницима у саобраћају на стрпљењу, коју су показали поштовањем режима саобраћаја током извођења радова, локална самоуправа општине Стара Пазова са задовољством констатује да су радови трајали и ефикасније од предвиђеног рока - укупно око 50 календарских дана, а да су управо, својим стрпљењем, учесници у саобраћају дали свој допринос успешној реализацији предвиђених радова.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije