• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Грађевински радови на изградњи трафостанице се приводе крају, следе електрорадови, а према речима извођача радова, ускоро стиже и енергетски трансформатор и примарна опрема растављачи и прекидачи.

Општина Стара Пазова је поред земљишта обезбедила и важан део инфраструктуре и неопходну администрацију, а први човек Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, истиче да ће изградњом ове трафостанице бити растерећена трафостаница у Новој Пазови те ће инвеститори, који послују у овом делу Старе Пазове имати још квалитетнију испоруку електричном енергијом.

„Захваљујући Републичкој Влади и премијеру Александру Вучићу, нађен је модел и начин да се уложе средства у изградњу још једне трафостанице великог капацитета на територији наше општине. Инфраструктурна опремљеност је кључна за привлачење инвеститора, а трафостанице овог типа су свакако гарант квалитетне испоруке електричне енергије, на шта инвеститори увек гледају приликом одабира места пословања и улагања“, истакао је Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова, приликом обиласка радова.

Трафостаница у Крњешевцима би требало да буде завршена до краја ове године, односно прва етапа радова, чиме ће потенцијални инвеститори добити прилику да квалитетније послују у овој Индустријској зони. Руководство локалне самоуправе уверења је да ће изградња друге трафостанице у општини, односно опремање Индустријске зоне у Крњешевцима, засигурно привући потенцијалне инвеститоре, који поред већ постојећих, могу рачунати на доступност свих неопходних енергената, што ће свакако допринети привредном развоју Општине Стара Пазова.

Видео прилог РТВ Стара Пазова:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije