• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Као једна од најразвијенијих сремских општина, Општина Стара Пазова у више наврата је од стране државног и покрајинског врха истицана као пример како би се једна локална самоуправа требала развијати. Подршку напорима ка добијању статуса града, Општина Стара Пазова има и од Министарства државне управе и локалне самоуправе, чији је државни секретар Иван Бошњак, данас одржао радни састанак са председником Општине Стара Пазова, Ђорђем Радиновићем и његовим најближим сарадницима.

„Све што смо до сада радили, радили смо како би грађани наше Општине живели што боље. Управо да би грађани лакше и ефикасније решавали своје проблеме и потребе, ми смо се, као локално руководство, посветили стварању свих предуслова како би наша Општина добила статус града. Статусом града ми би, на пример, добили виши степен и виши ниво организације полиције, Дома здравља, добили би филијалу Пореске управе, Привредни суд итд. Добијање статуса града омогућиће још бржи и равномернији развој свих насеља у Општини, тада већ град Стара Пазова имала би више градских Општина. Статус града представљао би врхунац зацртаног плана општинског руководства, а обезбедио би од Републичке Владе и веће ингеренције што би опет значило још лакше решавање текућих проблема и отварање врата ка даљем привредном развоју“, рекао је, између осталог, први човек старопазовачке Општине.

Видео прилог РТВ Војводине:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije