• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Обред освештења и резања славског колача обавио је надлежни старопазовачки свештеник Никола Деспот, да би се након молитве за здравље и напредак житеља овог насеља и целе Општине, приступило званичном делу програма. Као што и приличи, све присутне је, у име Месне заједнице Стара Пазова поздравио овогодишњи домаћин, председник Извршног одбора овог органа локалне самоуправе, Светислав Суботић. Потом се прешло на уручења традиционалних признања Месне заједнице, Плакете са Повељом најуспешнијим старопазовчанима у области спорта и културе, уз посебно награђивање ђака генерације из све три старопазовачке основне школе, новчаним средствима за труд и успехе у износу од по 20.000 динара.

Награде су примиле Анабела Стошић из ОШ „Херој Јанко Чмелик“, Марија Димитријевић из ОШ „Симеон Араницки“ и Марина Анастасов из ОШ „Бошко Палковљевић Пинки“. Плакета „Светлост“ са Повељом отишла је у руке најталентованије одбојкашице ОК „Јединство“ из Старе Пазове Александре Котарац, која је као чланица кадетске репрезентације Србије на Балканском првенству освојила златну медаљу.

Највише признање Месне заједнице добио је и Карате клуб „Фронт“, за четири деценије постојања и рада и освајање бројних трофеја на домаћим и међународним такмичењима. Плакетом са Повељом награђена је и учитељица из ОШ „Херој Јанко Чмелик“ Лидија Гедељовски, која успешно ради са рецитаторима који су ове године стигли до Покрајинске и Републичке смотре, затим Мирјана Радовановић из КУД-а „Бранко Радичевић“, позната по свом залагању за очување народне ношње и традиције.

Плакета „Светлост“ са Повељом додељена је и др Миливоју Срећковићу, начелнику Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља „Ј.Ј.Змај“ Стара Пазова. Др Срећковић је активан и као члан Српског лекарског друштва, а од 2010. године и као члан Америчке националне асоцијације за ургентну медицину.

Церемонију обележавања старопазовачке Славе, својим програмом, употпунио је и градски тамбурашки оркестар, а прославу су обележиле и бројне спортске манифестације.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije