• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Учешће у трибини, поред посланице Народне скупштине Републике Србије Љибушке Лакатош и Стојанке Лекић, председнице одбора за равноправност полова и посланице скупштине АП Војводине, узеле су и начелница општинског одељења за пољопривреду, водопривреду и шумарство Драгана Стојановић, директорка Туристичке организације Стара Пазова Драгана Зорић, као и Драгана Стевић, координаторка Женске одборничке мреже.

Кроз презентацију „Како се бавити руралним туризмом и започети свој бизнис“ велики број присутних жена могло је да добије најосновније информације и упутства на ову тему, са практичним предлозима како спровести све неопходне припреме, ако и шта подразумева бавити се руралним туризмом.

Поред општих информација свих заинтересовани су добили упутства и на који начин Општина Стара Пазова, преко Туристичке организације и Одељења за привреду може да их стимулише и усмери у почетним корацима бављењем овог сегмента туризма и економског оснаживања као његове позитивне последице.

Примере добре праксе и практичну примену, наше суграђанке су могле да чују, као и да поставе питања гошћама из Бачког Петровца, које имају дугогодишње искуство у овом виду делатности.

Рад и активност Женске одборничке мреже општине Стара Пазова подржао је и председник Скупштине општине Радоје Благојевић, начелници ресорних општинских одељења и стручних канцеларија, Шеф кабинета председника општине, као и гошће из Земуна, Пeћинаца и Сремске Митровице.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije