• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Празник је обележен полагањем венаца и цвећа на више спомен обележја у општини Стара Пазова, а скуп свих поштоваоца бораца НОР-а и њихових потомака почео је пријемом и разговором са руководством Општине Стара Пазова. Делегације су примили Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова, Радоје Благојевић, председник Скупштине општине Стара Пазова и Бранислава Мали, помоћник председника Општине.

Уз осврт на неизмерљиву вредност слободе једног народа и једне земље, који су пре и изнад свега, присутни су се подсетили свих верних и храбрих синова старопазовачке Општине, учесника борбе против фашизма и жртава фашистичког терора.

Након краћег пријема и поздравних речи председника Општине и председника Скупштине општине сви окупљени грађани и поштоваоци су кренули ка спомен обележју у центру Старе Пазове. Овде су у знак захвалности и поштовања, након минута ћутања, своје венце су положили Општина Стара Пазова, Општински одбор СУБНОР-а Старе Пазове, Нова комунистичка партија Југославије, као и представници Социјалистичке омладине.

У име ОО СУБНОР-а Стара Пазова пригодним говором присутнима се обратио председник Милан Пјевац, још једном подсећајући на ратне подвиге у борби за ослобођење, који ће се вечито памтити.

Истовремено, делегације ОО СУБНОР-а положиле су цвеће на Спомен обележјима народним херојима уз учешће ученика ОШ „Вера Мишчевић“ у Белегишу и ОШ „Бошко Плаковљевић Пинки“ и ОШ „Херој Јанко Чмелик“ у Старој Пазови.

Поводом Дана ослобођења од фашизма, традиционално венци су положени на спомен обележјима и у другим насељима општине Стара Пазова.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije