• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Тим поводом је и ове године уприличена свечаност којом су досадашњи основношколци и средњошколци симболично испраћени на путу у наставак свог образовања за које се вредно залажу. У препуној сали у Белој згради у Старој Пазови пријем је приредио председник старопазовачке Општине Ђорђе Радиновић, да би заједно са Биљаном Чавић, начелницом општинског Одељења за друштвене делатности и културу уручио општинске Похвалнице, новчане и друге прикладне награде, које су знак признања и захвалности за оне који су у протеклој школској години били више од ђака.

Поздрављајући најбоље међу најбољима председник Радиновић је посебно нагласио: „Срећне су Општине и градови који имају оволико младих људи који су свој таленат, рад и вредноћу показали и доказали у школи. Управо Ви, млади, вредни и паметни, сте потребни овој средини како би она била лепо место за живот. Зато се Вама, Вашим наставницима и просветним радницима наша локална самоуправа захваљује што сте у протеклој школској години били више од ђака. Задатак и обавеза коју ми желимо да испунимо према Вама је да се боримо, да за струке у којима се усавршавају наши млади људи, обезбедимо и створимо адекватна радна места. Ваш рад и ваш труд је нада да ће наша Општина бити снажна и богата и да ће таква бити и цела Србија."

Ове године наша Општина се поноси са нових четрнаест ђака генерације, који су награђени појединачно са по десет хиљада динара, са 64 носиоца дипломе "Вук Стефановић Караџић", за које је намењено по седам хиљада. Посебно су награђени и учесници међународних такмичења по шест хиљада динара, победници републичких такмичења награђени су са по пет, четири и три хиљаде динара. Нису изостали ни ученици који су у екипним категоријама освојили нека од прва три места на републичким такмичењима.

Први пут ове године "Правилником о награђивању" одређено је да се награде и најбољи просветни радници по избору и предлогу Наставничких већа, уз наставнике који су као ментори, њих 42, такође великим делом заслужни за успехе ученика на такмичењима током школске 2013/2014. године.

По завршетку званичног дела догађаја, ученици су за успомену, која ће заувек остати забележена као неизбрисив тренутак младости и њене лепоте, направили заједничку фотографију на старопазовачом Тргу, са жељом за успешну и бољу будућност којој иду у сусретање.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije