• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

„Циљ Сената привреде Србије је промоција извоза из Србије преко Аустрије и Немачке у остале земље Европске уније и јачање односа са спољнотрговинским партнерима. Наша намера је да будемо мост за сарадњу малих и средњих предузећа из Србије са предузећима из Аустрије јер постоји велики интерес аустријске стране да буде присутна на српском тржишту о чему говори и 290 представништава аустријских фирми у Србији“, рекао је Грос и позвао заинтересоване привреднике да постану чланови Сената и на тај начин брже формулишу потенцијалне теме о којима би да разговарају са аустријском страном и остварају сарадњу.

Говорећи о амбијенту и привредним кретањима у Срему, председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић је подсетио да ова Општина спада међу привредно најразвијеније у Србији, која настоји да својом отвореношћу и иницијативом према страним инвеститорима, али и домаћој привреди континуирано ствара боље и квалитетније пословно окружење.

„Отварање Канцеларија Сената привреде Србије у Старој Пазови је важан корак за нас, јер ћемо и на овај начин још тесније повезати постојеће и нове домаће и стране привреднике, али и дати им неопходну подршку и сигурност у овим кризним временима", истакао је Радиновић.

Свечаном отварању канцеларије за Војводину у Старој Пазови, осим председника УО Сената привреде Србије Ивана Гроса и председника Општине Стара Пазова Ђорђа Радиновића, присуствовали су представници других општина, угледни привредници из Војводине и целе Србије.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije