• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 01.09.2016. godine u Staroj Pazovi je održana 16. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 16:00 časova.

Prethodno je održana i 16. Sednica Kolegijuma Saveta dana 29.08.2016. godine. Tom prilikom su predstavnici socijalnih partnera razmatrali i delegirali određena pitanja za 16. sednicu SES-a, i predložili vreme održavanja i Dnevni red sednice.

Na 16.sednici Savet je razmatrao i usvojio Zapisnik sa prethodne 15. Sednice Saveta.

Razmatran je Predlog Finansijskog Plana za redovno funkcionisanje Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova za 2017. godinu.

Prilikom donošenja Predloga Plana postupalo se u skladu sa Uputstvom za izradu koji je SES-u dostavljenom od strane Opštinske uprave opštine Stara Pazova - Odelenja za finansije, i kvotom koja je planirana za rad SES-a u 2017. godini, bez povećanja, u visini identičnoj sredstvima za rad SES-a u 2016. godini.

Predlog Finasijskog Plana za rad i funkcionisanje SES-a u 2017. konsenzusom članova SES-a je prihvaćen i upućuje se Odeljenju za finansije opštine Stara Pazova.

Razmatrana je Informacija o objavljenoj publikaciji u Pazovačkom ogledalu na temu: „Siva ekonomija i rad na crno“ koja je objavljena u julu mesecu 2016. godine, kojom prilikom je svoje viđenje ove društveno štetne pojave pojave publikovala Unija poslodavaca Vojvodine i SES opštine.

Na sednici SES - a je dogovoreno da se održi Javna tribina „Siva ekonomija i rad na crno - godišnjica primene novog Zakona“ u organizaciji SES-a opštine Stara Pazova.

Planirana Tribina će se održati u sklopu 10. Regionalnog sajma privrede, dana 22. septembra 2016. godine sa početkom u 14:00 na Komleksu Bazena u Novoj Pazovi.

Za predavače na Tribini planirani su predstavnici: Ministarstva trgovine RS, Ministarstva rada RS, Socijalno - ekonomskog Saveta RS, Unije poslodavaca Vojvodine i Saveza samostalnih sindikata Vojvodine.

Utvrđeni su zadaci koje je potrebno sprovesti u cilju uspešne realizacije planirane Javne tribine.

Sednica je završena u 16:35 časova.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući Saveta:
Rade Erceg s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije