• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 25. i 26.maja 2015.godine u Rumi je održan tvining projekat „Unapređenje socijalnog dijaloga“. Projekat je sproveden od strane Delegacije EU u Srbiji, Ministarstva za rad zapošljavanje i socijalna pitanja Republike Srbije, Ministarstva rada, socijalnih pitanja i porodice Slovačke republike i Regionalne razvojne agencije „Pezinok“ Bratislavskog regiona Slovačke republike.

Predavači na obuci su bile: Ljuba Pavlovova, Direktor Regionalne agencije za razvoj zadužena za sektor energetike i Eva Balazovicovova, Projekt menadžer agencije. Tema obuke je bila „Osmišljavanje i razvoj obuke za socijalne partnere o aktivnostima EU integracija, kao i predpristupnim fondovima i EU programima 2014-2020“.

Namera ovog projekta je bila da učesnicima pruži mogućnost sticanja znanja o: EU institucijama, novom ciklusu EU programa 2014-2020 (EUP) relevantnih za socijalne partnere, mogućnostima povlačenja novca iz EU fondova kao i o načinu pripreme dobrog predloga projekta i upravljanja projektom koji finansira EU.

Cilj obuke je bio da učesnici na kraju obuke mogu da: prepoznaju ključne institucije EU i njihovu ulogu, prepoznaju ključne programe EU za 2014-2020 koji predstavljaju mogućnost za socijalne partnere za finansiranje projekta, prepoznaju mogućnosti privlačenja sredstava iz EU fondova, znaju koji su ključni principi izrade i pripreme dobrog predloga projekta i adekvatnog upravljanja projektom.

Dragana Stojković – Barjaktarević
Član Socijalno ekonomskog saveta opštine Stara Pazova ispred socijalnog partnera Saveza samostalnog sindikata opštine Stara Pazova

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije