• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Održana 8. sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara PazovaDana 14. novembra 2014. godine u Staroj Pazovi je održana 8. sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova. Sednica je održana u Beloj zgradi, Slovenski trg bb, sa početkom u 10,00 časova.

Na sednici je usvojen Zapisnik sa 7. sednice Saveta od 20.oktobra 2014. godine i materijal pod nazivom "Ključna pitanja funkcionisanja lokalnog SES-a" dostavljen od strane tvinig tima u projektu "Unapređenje socijalnog dijaloga".

Razmatran je i usvojen Rebalans Finansijskog plana Socijalno-ekonomskog Saveta za 2014. godinu, koji je u skladu sa Rebalansom budžeta opštine Stara Pazova. Prethodno je Predlog Rebalansa razmotrio Kolegijum Saveta na sednici održanoj dana 13. novembra 2014. godine.

Na predlog Kolegijuma SES-a, razmatran je i usvojen Predlog Finansijskog Plana za rad Saveta u 2015. godini. Predlog je upućen Odelenju za finansije Opštinske uprave opštine Stara Pazova, u cilju izrade Nacrta Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2015. Godinu.

Doneta je u Odluka o izdavanju publikacije o rezultatima rada Radne grupe SES-a za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno, u 2014. godini. Ovu aktivnost će realizovati Radna grupa u decembru 2014. godine , a prema usvojenom Akcionom Planu rada za 2014. godinu.

Savet je razmatrao i Informaciju koja mu je upućena od strane Fondacije "Pazova za najugroženije". Fondacija se zahvalila članovima Saveta koji su bili uključeni u projekt prikupljanja pomoći i solidarnosti sa ljudima koji su pogođeni katastrofalnim posledicama poplava u Republici Srbiji.

SEKRETAR SAVETA: Milenko Vučinović s.r.

PREDSEDAVAJUĆI SAVETA: Marina Ljubinković s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije