• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Održana 6 sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara PazovaDana 19. juna 2014. godine u Staroj Pazovi je održana 4. sednica Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova. Sednica je održana u Beloj zgradi, Slovenski trg bb, u Staroj Pazovi sa početkom u 10,00 časova.

Na Sednici je razmatran i usvojen Zapisnik sa 3. sednice Radne grupe održane 06. marta 2014. godine.

Na sednici su raspravljane aktivnosti na sprovođenju Akcionog Plana rada Radne grupe, i kostatovano da je provedena Anketa o sivoj ekonomiji među zaposlenima, poslodavcima i nezaposlenima i da se vrši uporedna analiza podataka dobijenih provođenjem Ankete, čiji rezultati će biti prezentovani nakon urađene Analize.

Nakon rasprave je donet stav da se Javna tribina na temu ,,Siva ekonomija i rad na crno,, održi u Staroj Pazovi u mesecu septembru ove godine i da se po mogućnosti obezbede predavači ispred Unije poslodavaca Srbije, Saveza samostalnog sindikata Srbije, Republičkog inspektorata za trgovinu i Republičke Uprave javnih prihoda. Za realizaciju ovih aktivnosti očekujemo pomoć od strane Socijalno-ekonomskog Saveta Republike Srbije.

Od strane socijalnog partnera SSS opštine Stara Pazova, kao predlagača Inicijative za korekciju izdvajanja visine finansijske pomoći nezaposlenim trudnicama i porodiljama, data je pismena saglasnost da se ista odloži za neku od sledećih sednica Saveta. Ista je dostavljena Opštinskom veću. Prilikom donošenja saglasnosti uvaženi su argumenti navedeni u predlogu za odlaganje pokrenute inicijative, koji je predlagaču uputila predsedavajuća Saveta.

SEKRETAR SAVETA: Milenko Vučinović s.r.

PREDSEDAVAJUĆI SAVETA: Marina Ljubinković s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije