• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

На овој страници можете преузети обавештења огласне табле

Огласна табла 
Cabello Nova Pazova - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Dansing bar Cairo Стара Пазова - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Магаренце Стара Пазова - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Cabello Nova Pazova - решење Преузмите документ »
Сларабет кодна д.о.о. - решење Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника Тадији Маринчићу који је у листу непокретности 7345 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник 2/4 дела на кат. парц. 5380/4 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника предузећу "Куглекс" експорт-импорт из Београда, Булевар Револуције 80, уписан у листу непокретности 4336 к.о. Нова Пазова као власник на кат. парц. 4629/2 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника Миљуш Цвеји из Белегиша, ул. Вере Мишчевић 64, уписан у листу непокретности 5422 к.о. Стара Пазова као сувласник на кат. парц. 4511/5 Преузмите документ »
Решење о одбацивању захтева Стојановић Биљане из Нове Пазове за издавање одобрења за заузеће јавне површине Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника правним следбеницима Ружице Цветић из Бешке, која је у листу непокретности 4527 к.о. Војка уписана као сувласник у 1/3 дела на кат. парц. 481/2, 482/2 и 483/2 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника правним следбеницима Филип Павелу из Старе Пазове, који је у листу непокретности 8946 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник у 1/4 удела на кат. парц. 5399/6 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за привременог заступника Ивети Стоисављевић из Старе Пазове, која је у листу непокретности 3193 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник у 2/27 удела на кат. парц. 9383/35 Преузмите документ »
Обавештење такси превознику Милану Радићу из Нове Пазове Преузмите документ »
Обавештење такси превознику Борису Живковићу из Старе Пазове Преузмите документ »
одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije