• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

turorg1Turistička organizacija opštine Stara Pazova sa ciljem da promoviše opštinu Stara Pazova, njene turističke potencijale, organizuje konkurs za izbor najlepših, originalnih i kreativnih fotografija isključivo sa teritorije opštine Stara Pazova. Konkurs je otvoren od 28. maja 2015. do 28. decembra 2015. Na kraju svakog meseca biraće se 5 najlepših fotografija a autore svakog meseca očekuju interesantne i vredne nagrade. Konkurs je prilika za sve ljubitelje fotografije da promovišu svoj rad i da njihova kreativnost osvane na promo materijalima naše opštine.

Tema fotografija su istorijske, kulturne, prirodne i druge vrednosti i znamenitosti opštine Stara Pazova. To mogu biti lokacije koje mogu najbolje da dočaraju ljude, duh, tradiciju i samu atmosferu svih mesta u našoj opštini. Kulturno istorijski spomenici, verski objekti, običaji, ljudi, ulice, kulturno umetnički i sportski događaji, privredne i ostale manifestacije, pejzaži, seoski turizam i sve ono što po vama predstavlja lepotu i specifičnost naše opštine.

Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička lica, profesionalci i amateri. Fotografije u digitalnom formatu treba dostaviti u JPG formatu, minimalno 5 MPx, rezolucije 300 dpi.

Fotografije se mogu dostaviti lično (Turistička organizacija opštine Stara Pazova, Svetosavska 11, Stara Pazova), ili na e-mail (top@starapazova.rs) a uz fotografije je potrebno dostaviti i podatke o fotografiji i autoru (naziv, kraći opis motiva, mesto i vreme nastanka fotografije, ime i prezime autora, mesto njegovog prebivališta, broj telefona i e-mail). Na konkurs svaki autor može poslati najviše 5 fotografija u jednom mesecu, a fotografije mogu biti u koloru ili crno bele. Turistička organizacija neće odgovarati za eventualne zloupotrebe od strane prijavljanih autora na konkursu.

Sve pristigle fotografije od 28-og maja do 28-og juna 2015. ulaze u izbor za najlepše fotografije za mesec jun i tako svakog narednog meseca, sve do kraja decembra. Rezultate konkursa kao i nagrade ćemo objaviti i dodeljivati na kraju svakog meseca.

Blagovremeno dostavljene fotografije ocenjivaće konkursna komisija za izbor najlepših fotografija imenovana od strane organizatora konkursa. Autori će prilokom dostavljanja materijala potpisati izjavu da Turistička organizacija ima prava na neograničeno korišćenje fotografija (štampa, publikacija, internet, davanje trećim licima u cilju promovisanja opštine i sl.) a Turistička organizacija će gde god bude uslova za to potpisati autora imenom i prezimenom.

Ako se naknadno utvrdi da dostavljena fotografija ne ispunjava uslove konkursa ili je plagijat, komisija zadržava pravo da poništi odluku o nagradi.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije