• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Javni poziv Komesarijata za izbegliceNa osnovu člana 11. stav 2. Pravilnika o uslovima i merilima za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem stambenih jedinica u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika, broj 020-208/2014-II od 18.12.2014.godine, a u vezi sa Ugovorom o donaciji za realizaciju Potprojekta br. 4 Regionalnog stambenog programa zaključenog između Komesarijata za izbeglice i migracije, Jedinice za upravljanje projektom – Istraživanje i razvoj d.o.o. i opštine Stara Pazova, u okviru Regionalnog stambenog programa Potprojekta br.4 – stambene jedinice, Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem u zakup 30 stambenih jedinica sa mogućnošću kupovine

OBAVEŠTAVA

Izbeglice koje su, usled događaja iz perioda od 1991. Godine do 1995.godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji, bez obzira na njihov status u vreme rešavanja stambene potrebe, i to: izbeglice koje žive u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja, formalnog ili neformalnog i ugrožene izbeglice u privatnom smeštaju i bivše nosioce stanarskog prava, a koji su bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji, a sve prema utvrđenim kriterijumima ugroženosti, da će javni poziv za dodelu pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem 12 stambenih jedinica u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine, u okviru Regionalnog stambenog programa Potprojekta br. 4 – stambene jedinice ( u daljem tekstu: Javni poziv), biti objavljen 01.JANUARA 2015. godine na oglasnim tablama jedinice lokalne samouprave i mesnih zajednica na koje se Javni poziv odnosi, oglasnoj tabli Komesarijata za izbeglice i migracije i na internet prezentaciji Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije