• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-opstina-sa-velikom-perspektivom-za-razvoj-sporta-51-po-redu-sportista-godineKako bi se pružila što veća podrška sportu, sportskim radnicima i samim sportistima, Opština Stara Pazova svake godine pruža veliku podršku sada već tradicionalnoj svečanosti nagrađivanja najuspešnijih sportista i sportskih klubova. U organizaciji Opštine Stara Pazova, Radio – televizije Stara Pazova i Sportskog saveza, sinoć je po 51. put održana svečana dodela vrednih nagrada za sportiste koji su bili uspešni, kako na domaćim i regionalnim, tako i na međunarodnim takmičenjima i na taj način još jednom našu opštinu stavili u prvi plan.

Više od pola veka je duga tradicija nagrađivanja uspešnih sportista, a pored ovog vida podrške razvoju i omasovljenju sporta na lokalu, Opština Stara Pazova redovno prati i sve njihove potrebe, te uporedo sa realizacijom projekata i investicija u drugim oblastima, značajna sredstva ulaže i u izgradnju, obnovu i sanaciju sportskih objekata. Dodela ovih nagrada dokaz je da opština Stara Pazova prati sve rezultate staropazovačkih sportista, ceni njihov trud, naporan rad i velika odricanja.

„Čestitam vam svima, svi ste vi naš ponos! Vođeni mišlju da ovaj gest sa naše strane stvara kod mladih ljudi podstrek da se više okrenu sportu i zdravim navikama, da nastave da ređaju uspehe, medalje i pehare, nastavićemo i dalje da negujemo ovu tradiciju i da ulažemo u sport i sportske objekte. Hvala vam što svojim trudom i sjajnim rezultatima podižete ugled naše opštine.“, izjavio je na svečanosti prvi čovek staropazovačke opštine, Đorđe Radinović.

Sportista godine u opštini Stara Pazova za 2017. je Nikola Vuković iz Starih Banovaca, košarkaš KK „Dunav“ Stari Banovci i član ekipe Zemuna, koja je osvojila titulu svetskog prvaka u basketu 3 na 3. Titulu najbolje ekipe osvojile su devojke ŽOK „Jedinstvo“ Stara Pazova. Nagrađeni su i najbolji treneri, pionir, kadet, junior, sportski radnik, sportista sa invaliditetom, sportista u školskom sportu, a posebne nagrade dodeljene su za doprinos razvoju sporta, za ostvarene rezultate i za masovnost u sportu.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije