• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-opstina-stara-pazova-nagradila-zok-jedinstvo-zahvalnost-za-istorijski-uspeh-osvojen-51-kup-srbijeU zgradi Opštine Stara Pazova organizovan je svečani prijem za odbojkašice i članove stručnog štaba ženske selekcije OK „Jedinstvo“ iz Stare Pazove, koji su nedavno osvojili 51. KUP Srbije i time ostvarili istorijski uspeh za ekipni sport u opštini Stara Pazova.

Predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, ovom prilikom, uručio je odbojkašicama i stručnom štabu prigodne poklone i plakete, zahvalio se timu na sjajnim rezultatima i istakao da je naša Opština uvek bila posvećena sportu te da će i ubuduće izdvajati potrebna sredstva za sve sportove i klubove kako bi se što više dece bavilo sportom.

„Čestitam još jednom celom timu na istorijskom uspehi i osvojenom peharu. Zahvaljujem vam se što ste ovim sjajnim rezultatom podigli ugled Opštine Stara Pazova, kao sredine u kojoj postoje svi neophodni uslovi za treniranje i nizanje uspeha. Nadam se da će vam ovi pokloni biti podstrek za dalja takmičenja, te da ćete nam u našu Staru Pazovu doneti još veći i značajniji trofej. Ovo je samo mali znak pažnje kojim želimo da vam pokažemo da vas pratimo i bodrimo. Mi ćemo i dalje nastaviti da ulažemo u sport, klubove i sportske objekte, jer smatramo da sport promoviše zdrave životne navike kod omladine“, naglasio je predsednik Radinović.

Predsednik OK „Jedinstvo“, Bogdan Mamuzić, zahvalio se timu na trudu koji je uložio u borbi za titulu i Opštini Stara Pazova na velikoj pomoći, bez koje ovaj klub i šampionski tim ne bi ostvario ovakve rezultate. Prigodne poklone, plakete i cveće za ženski deo ekipe i elegantne kožne novčanike, kaiševe i rokovnike za muški deo ekipe, zajedno sa predsednikom Radinovićem dodelio je načelnik odeljenja za sport i omladinu, Velibor Katić.

Podsećamo, istorijski uspeh ŽOK „Jedinstvo“ ostvario je 19. februara, kada je pobedio u finalu 51. KUP-a Srbije, „Dinamo“ iz Pančeva sa ubedljivih 3:0 i po prvi put doneo ovaj trofej u Staru Pazovu.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije