• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-velika-posecenost-sajma-zaposljavanja-u-okviru-desetog-regionalnog-sajma-privredePosetioci Regionalnog sajma privrede, koji se već desetu godinu zaredom održava u opštini Stara Pazova, imali su prilike da, u okviru ove manifestacije, posete i Sajam zapošljavanja, i drugi veoma značajan prateći program, koji se svake godine organizuje tokom Sajma.

Preko 20 poslodavaca u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje na ovogodišnjem Sajmu ponudilo je više od 500 radnih mesta za zapošljavanje različitih profila, od radnika sa najnižom kvalifikacijom do onih sa visokom stručnom spremom. Među poslodavcima potrebu za novom radnom snagom iskazale su i velike kompanije poput belgijskog Delez-a (Delhaize), staropazovačkog Mediusa, francuskog Hatčinsona (Hutchinson), nemačkog IGB-a (IGB) i mnogih drugih.

Jedan od ciljeva održavanja Sajma zapošljavanja je direktno susretanje ponude i tražnje, ali i promocija nezaposlenih lica u cilju zadovoljavanja potreba i najzahtevnijih poslodavaca.

Odziv lica koja su na ovaj način aplicirala za posao je bio izuzetno dobar, a među posetiocima je bio i veliki broj srednjoškolaca koji su se već sada interesovali za kompanije i njihove potrebe za različitim profilima, kako bi nakon školovanja lakše našli zaposlenje.

Ukoliko ste propustili ovaj Sajam zapošljavanja, naredni je planiran za 10. oktobar u Vršcu.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije