• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-opstina-stara-pazova-nagradila-najuspesnije-ucenike-osnovnih-i-srednjih-skolaUoči početka nove školske godine, a nakon sumiranja školskih dostignuća učenika i nastavnika iz protekle godine, u sredu 31. avgusta Opština Stara Pazova je, sledujući po lepoj i ustaljenoj tradiciji, priredila svečani prijem za najuspešnije učenike, njihove roditelje i nastavnike.

Iz devet osnovnih škola, staropazovačke Gimnazije, Ekonomsko – trgovinske i Tehničke škole nagrađena su 83 učenika nosioca „Vukove” diplome sa tablet uređajima novije generacije, među kojima i 14 učenika generacije koji su uz Pohvalnice opštine dobili tablet uređaj i mini muzički MP3 plejer. Ove godine 67 učenika, koji su osvojili neka od prva tri mesta na međunarodnim, republičkim i okružnim takmičenjima su dobila vredne novčane nagrade za svaku kategoriju u posebnom iznosu. Nisu izostavljeni ni rezultati na takmičenjima u ekipnim kategorijama, u okviru kojih je nagrađeno ukupno 35 učenika iz više škola.

Nagrade odabranim đacima staropazovačkih škola u skupštinskoj sali Bele zgrade dodelili su Milan Beara, zamenik predsednika opštine Stara Pazova i Željko Šolaja, načelnik društvenih delatnosti. Pozdravljajući nagrađene učenike, njihove roditelje i nastavnike, Milan Beara je istakao da su ova deca zaista vrednost i zalog budućnosti:

“Sto osamdeset nagrađenih učenika, naša najbolja i najuspešnija deca, razlog su zbog koga smo se ovde danas okupili. Oni ne samo da su ponos svojih roditelja, profesora i nastavnika, oni su ponos naše lokalne samouprave i svog okruženja u kome žive i sazrevaju kao ljudi. Radimo na mnogo frontova, kako bismo pomogli stvaranju boljeg okruženja za život svih građana, prema realnim potrebama, od najmlađih do najstarijih generacija. Trudićemo se da, radeći na najodgovornijim mestima, i dalje ulažemo maksimalni napor u svim segmentima, posebno u oblasti brige o mladim ljudima, koji se obrazovanjem bore za svoju budućnost. Hvala vam na trudu, velika je sreća što vas imamo”, poručio je, obrativši se učenicima, zamenik predsednika opštine Milan Beara.

Uzevši u obzir činjenicu da iza uspeha đaka stoji dosta roditeljske i nastavničke brige, lokalna samouprava je obezbedila i nagrade i Pohvalnice za prosvetne radnike odnosno nastavnike, vaspitače i mentore za uspešno realizovan nastavni proces i opšte zalaganje u radu.

Svečanom uručenju nagrada prisustvovali su, pored velikog broja đaka i roditelja, predstavnici Odeljenja lokalne samouprave i direktori školskih predškolskih ustanova.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije