• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-ekonomsko-osnazivanje-zena-kroz-ruralni-turizam-kao-prevencija-nasiljuU organizaciji Ženske odborničke mreže Skupštine opštine Stara Pazova, 24. juna održana je tribina na temu: „Ekonomsko osnaživanje žena kroz ruralni turizam, kao prevencija nasilju“, a u skladu sa aktuelnom akcijom Vlade Republike Srbije pod nazivom „Letujte u Srbiji“.

Učešće u tribini, pored poslanice Narodne skupštine Republike Srbije Ljibuške Lakatoš i Stojanke Lekić, predsednice odbora za ravnopravnost polova i poslanice skupštine AP Vojvodine, uzele su i načelnica opštinskog odeljenja za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Dragana Stojanović, direktorka Turističke organizacije Stara Pazova Dragana Zorić, kao i Dragana Stević, koordinatorka Ženske odborničke mreže.

Kroz prezentaciju „Kako se baviti ruralnim turizmom i započeti svoj biznis“ veliki broj prisutnih žena moglo je da dobije najosnovnije informacije i uputstva na ovu temu, sa praktičnim predlozima kako sprovesti sve neophodne pripreme, ako i šta podrazumeva baviti se ruralnim turizmom.

Pored opštih informacija svih zainteresovani su dobili uputstva i na koji način Opština Stara Pazova, preko Turističke organizacije i Odeljenja za privredu može da ih stimuliše i usmeri u početnim koracima bavljenjem ovog segmenta turizma i ekonomskog osnaživanja kao njegove pozitivne posledice.

Primere dobre prakse i praktičnu primenu, naše sugrađanke su mogle da čuju, kao i da postave pitanja gošćama iz Bačkog Petrovca, koje imaju dugogodišnje iskustvo u ovom vidu delatnosti.

Rad i aktivnost Ženske odborničke mreže opštine Stara Pazova podržao je i predsednik Skupštine opštine Radoje Blagojević, načelnici resornih opštinskih odeljenja i stručnih kancelarija, Šef kabineta predsednika opštine, kao i gošće iz Zemuna, Pećinaca i Sremske Mitrovice.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije