• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-u-toku-upis-municipalnih-obveznica-u-staropazovackoj-opstiniMeđu prvim građanima opštine Stara Pazova, njen predsednik Đorđe Radinović upisao je, u filijali UniCredit banke u Staroj Pazovi, municipalne obveznice, koje je Opština upravo emitovala u saradnji sa pomenutom bankom.

Pored značajne povoljnosti za korisnike municipalnih obveznica, koja se ogleda u visokoj stopi, u smislu štednje tj. 6% na godišnjem nivou, svako fizičko i pravno lice ili investitor, upisom obveznica, direktno mogu učestvovati u realizaciji više infrastrukturnih lokalnih projekata:

  • rekonstrukciji centra Nove Pazove
  • izgradnji sportske sale sa kuglanom u naselju Golubinci
  • kao i izgradnji vrtića u naselju Belegiš

"Model munipalnih obveznica, je novitet na nacionalnom nivou, i naša Stara Pazova je druga po redu, odmah iza grada Šapca, koja će upotrebiti ovaj inovativni način da, u saradnji sa građanima i pravnim licima i kompanijama, realizuje vitalne infrastrukturne projekte. Značajno je što kroz ovakav vid saradnje, građani svojim novcem, uz štednju koju ostvaruju, istovremeno daju doprinos uređenju lokalne sredine u kojoj žive. Interesovanje je na visokom nivou, a naša namera je da u skorijoj budućnosti sličnim aktivnostima, sprovedemo i druge projekte u interesu građana", poručio je predsednik Đorđe Radinović u svom obraćanju.

Filip Stikić, direktor Direkcije UniCredit banke, za poslovanje na finansijskom tržištu kaže da je veliko interesovanje za upis municipalnih obveznica Opštine Stara Pazova, i izrazio očekivanje da će do 19. maja, biti prodata čitava emisija od 12.500 obveznica, nominalne vrednosti 10.000 dinara.

Pozivaju se svi građani, fizička i pravna lica ili investitori da se upoznaju sa uslovima upisa municipalnih obveznica Opštine Stara Pazova klikom na LINK i da jednostavnom procedurom i predviđenom uplatom postanu vlasnici obveznica.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije