• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-svecano-otvoren-distributivno-logisticki-centar-delta-transportnog-sistemaPolovinom marta opština Stara Pazova zvanično je dobila još jedan moderni distributivno-logistički centar, koji je efikasno i u precizno predviđenom roku izgradila kompanija Delta Holding, odnosno ćerka kompanija Delta Transportni Sistem (DTS).

Distributivno-logistički centar površine 20.730 kvadratnih metara svečano su otvorili Miroslav Mišković, predsednik kompanije Delta Holding, Vojin Milić, generalni direktor DTS-a i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović u prisustvu poslovnih partnera kompanije i prijatelja saradnika.

Objekat, čija je izgradnja trajala manje od osam meseci, se nalazi u staropazovačkoj centralnoj (industrijskoj) radnoj zoni koja će uskoro putem petlje direktno biti povezana na najduži evropski mećunarodni autoput E-75 (Beograd-Budimpešta), koji spaja krajnji sever Evrope (Kraljevinu Norvešku) i jug Evrope (Grčku), uz već postojeću vezu na autoput (Beograd-Zagreb- Ljubljana) E-70, dva međunarodna pravca Panevropskog Koridora 10.

Na ovaj način, staropazovačka industrijska zona će, zahvaljujući projektu izgradnje petlje koju je inicirala lokalna samouprava i zahvaljujući podjednakoj udaljenosti od Beograda i Novog Sada, blizini međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“ i budućeg pretovarnog kargo-centra Batajnica, postati jedna od najperspektivnijih industrijskih zona u Republici Srbiji.

„Ponosni smo što ovde u opštini Stara Pazova, pored stranih investitora imamo i domaće kompanije koje u svom poslovanju mogu da postignu visoki evropski standard, o čemu svedoči i ovaj velelepni objekat budućeg distributivnog centra kompanije Delta Transporni Sistem. Zajedno sa domaćim i stranim investitorima stvaramo snažniju privredu, koja će sa novim radnim mestima za stanovništvo i podsticajem za priključivanje privrednika kroz moguću saradnju, stvoriti bolji ukupni ekonomski ambijent, kako za građane, tako i za privredu. Ovo je složen proces, koji zahteva kontinuitet, profesionalni odnos i odgovornost u radu lokalne samouprave za koji se zalažemo i čije rezultate danas ovde vidimo“, istakao je predsednik Opštine povodom svečanog otvaranja Deltinog objekta.

„Najvažnija vest danas je otvaranje 400 novih radnih mesta“, poručio je predsednik kompanije Delta Holding Miroslav Mišković i dodao: „Novo zapošljavanje danas je najvažniji zadatak i države, i nas iz privrede“. Prisutnima se obratio i Vojin Milić, generalni direktor Delta Transpornog Sistema (DTS) koji je naglasio da ukupna investicija iznosi 10,2 miliona evra, uz podatak da će Delta Transportni Sistem moći da prihvati i distribuira 3.000 paleta robe na dan i da opsluži mrežu od 15.000 kupaca širom Srbije. „Sa takvom infrastrukturom Delta Transportni Sistem postaje jedan od lidera u oblasti domaćeg transporta, skladištenja, špedicije i logistike“, zaključio je na kraju svog obraćanja.

Kapacitet Distributivno-logističkog centra je 26.000 paletnih mesta, različitih temperaturnih režima, od -20 do +25°Celzijusa.

O kompaniji

Delta Transportni Sistem je jedna od vodećih kompanija u oblasti domaćeg transporta robe široke potrošnje, sa flotom od preko 500 vozila i radnim kapacitetom od 3.000 isporuka dnevno. Pruža usluge renomiranim klijentima među kojima su i: Delhaize, MerkatorS, Metro, Adidas, Coca-Cola, Al Hokair, Nestle, Nectar, Forma Ideale, Lesaffre i drugi.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije