• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Asfaltiranje Krajiške ulice u Novoj PazoviDirekcija za igradnju opštine Stara Pazova otpočela je radove na asfaltiranju Krajiške ulice u Novoj Pazovi, koja povezuje industrijsku zonu sa urbanim delom mesta kao i prilaz groblju u Novoj Pazovi.

Tom prilikom urađena je priprema za izgradnju parking mesta za 50 vozila. Površina koja je asfaltirana je 1458,0 m2 kao i prilazni put i most koji se nalazi u navedenoj ulici. Izvršena je i zamena oštećenog tampona tako da je sada ulica osposobljena i za težak saobraćaj. Vrednost ovih radova iznosi oko 2,5 miliona dinara.

Radove je obišao i Direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević i objasnio da se na realizaciju ovog projekta čekalo skoro 2 godine iz tehničkih razloga, kao i zbog vremenskih uslova. Takođe je najavio da će sledeći radovi u Novoj Pazovi biti radovi na izmeštanju pijace. Raspisan je tender za projektnu dokmunetaciju, sledi projekat nakon čega će se raspisati i tender za izvođača radova, posle čega se kreće u samu realizaciju.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije