• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Milion dinara subvencija za pazovačke preduzetnike - u okviru konkursa za razvoj preduzetništva odabrano 20 preduzetnikaJavnim Konkursom za podršku razvoju preduzetništva, mikro i malih pravnih lica staropazovačka lokalna samouprava opredelila je 1.000.000 dinara podrške namenjenih isključivo za nabavku nove ili polovne opreme i mašina, specijalizovanih alata, repro-materijala i sirovina. Ugovori sa 20 izabranih preduzetnika, koji su učestvovali i ispunili uslove Konkursa , su zvanično potpisani danas u prostorijama Opštine Stara Pazova.

U ime lokalne samouprave ugovore je potpisao predsednik Opštine Đorđe Radinović, koji se zahvalio svim preduzetnicima, vlasnicima malih i srednjih poreduzeća sa teritorije Opštine, koji su pokazali interesovanje svojim učešćem i time prepoznali inicijativu podrške, koja im se kroz ovakav program se pruža. „Ovo je prva godina da smo preduzeli ovakav vid podrške preduzetnicima i potrudićemo se da nađemo najadekvatniji model kako bi ovakvu i sličnu podršku, kao lokalna samouprava, pružili i narednih godina“, istakao je Radinović.

U zvaničnom delu konferencije za medije, prisutnima se obratila i načelnica opštinskog Odeljenja za privredu Suzana Ilić, a detaljno o Konkursu i konkursnoj selekciji govorio je Goran Savić, pomoćnik predsednika Opštine za ekonomski razvoj i strateški marketing. On je naglasio da su na ovom konkursu najviše interesovanja pokazali preduzetnici, koji se bave proizvodnjom testenine, kolača, štampanog materijala, frizeri, kozmetičari i dodao „odabrani preduzetnici će dobiti bespovratna sredstva u vrednosti od 50.000 dinara, kao vid podrške i sa ciljem da iz ovih sredstava, koliko je moguće, obezbede bolje uslove za poslovanje, neohodnu opremu za svoje delatnosti, dakle ono što je trenutno najneophodnije“.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije