• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Uključena javna rasveta na pešačko-biciklističkoj stazi između Stare i Nove PazoveNa pešačko-biciklističkoj stazi između Stare i Nove Pazove ovog vikenda je puštena u rad javna rasveta. Birokratski čvor, koji je nastao zbog različitih, ali međusobno zavisnih, nadležnosti opštinskih i republičkih organa, kao i činjenica da je ovaj projekat rađen bez građevinske dozvole bili su glavni uzročnici zbog kojih rasveta na ovoj stazi nije radila.

Odmah nakon upoznavanja sa suštinom i prirodom problema u Direkciji za izgradnju su pokrenuli sve neophodne procedure na dobijanju svih građevinskih dozvola, bez kojih zakonski nije bilo moguće pustiti u rad javnu rasvetu.

Uz veliku zahvalnost za strpljenje i razumevanje, koje su građani pokazali, direktor Direkcije Nedeljko Kovačević je ovim povodom istakao da je ceo proces konačno završen, te da je sve je u potpunosti u saglasnosti sa građevinsko-pravnim procedurama i da sada građani konačno bezbedno mogu da koriste stazu, koja je jedna od staza koje povezuju naselja u staropazovačkoj Opštini. Govoreći o značaju bezbednosti građana,učesnika u saobraćaju, on je dodao: "Ovo je prioritet za bezbednost građana, jer zaista veliki broj biciklista i pešaka koristi ovu stazu kako danju tako i u večernjim satima. Više bismo voleli da cela procedura nije ovoliko trajala, međutim ovo je bio jedini zakonski put, da usaglašavanjem ukupne adminstracije, ovako jedan lep i značajan projekat, dovedemo u funkcionalno stanje za naše građane".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije