• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Nagrađeni najbolji i najuspešniji učenici i nastavnici svih staropazovačkih školaIstovremeno sa krajem školske godine dolazi i momenat da se realizuje kratak osvrt na rad školskih ustanova, ali i da se najboljim đacima osnovnih i srednjih škola uruče adekvatne nagrade za trud i uspehe koje su ostvarili.

Tim povodom je i ove godine upriličena svečanost kojom su dosadašnji osnovnoškolci i srednjoškolci simbolično ispraćeni na putu u nastavak svog obrazovanja za koje se vredno zalažu. U prepunoj sali u Beloj zgradi u Staroj Pazovi prijem je priredio predsednik staropazovačke Opštine Đorđe Radinović, da bi zajedno sa Biljanom Čavić, načelnicom opštinskog Odeljenja za društvene delatnosti i kulturu uručio opštinske Pohvalnice, novčane i druge prikladne nagrade, koje su znak priznanja i zahvalnosti za one koji su u protekloj školskoj godini bili više od đaka.

Pozdravljajući najbolje među najboljima predsednik Radinović je posebno naglasio: „Srećne su Opštine i gradovi koji imaju ovoliko mladih ljudi koji su svoj talenat, rad i vrednoću pokazali i dokazali u školi. Upravo Vi, mladi, vredni i pametni, ste potrebni ovoj sredini kako bi ona bila lepo mesto za život. Zato se Vama, Vašim nastavnicima i prosvetnim radnicima naša lokalna samouprava zahvaljuje što ste u protekloj školskoj godini bili više od đaka. Zadatak i obaveza koju mi želimo da ispunimo prema Vama je da se borimo, da za struke u kojima se usavršavaju naši mladi ljudi, obezbedimo i stvorimo adekvatna radna mesta. Vaš rad i vaš trud je nada da će naša Opština biti snažna i bogata i da će takva biti i cela Srbija."

Ove godine naša Opština se ponosi sa novih četrnaest đaka generacije, koji su nagrađeni pojedinačno sa po deset hiljada dinara, sa 64 nosioca diplome "Vuk Stefanović Karadžić", za koje je namenjeno po sedam hiljada. Posebno su nagrađeni i učesnici međunarodnih takmičenja po šest hiljada dinara, pobednici republičkih takmičenja nagrađeni su sa po pet, četiri i tri hiljade dinara. Nisu izostali ni učenici koji su u ekipnim kategorijama osvojili neka od prva tri mesta na republičkim takmičenjima.

Prvi put ove godine "Pravilnikom o nagrađivanju" određeno je da se nagrade i najbolji prosvetni radnici po izboru i predlogu Nastavničkih veća, uz nastavnike koji su kao mentori, njih 42, takođe velikim delom zaslužni za uspehe učenika na takmičenjima tokom školske 2013/2014. godine.

Po završetku zvaničnog dela događaja, učenici su za uspomenu, koja će zauvek ostati zabeležena kao neizbrisiv trenutak mladosti i njene lepote, napravili zajedničku fotografiju na staropazovačom Trgu, sa željom za uspešnu i bolju budućnost kojoj idu u susretanje.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije