• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Nastavak značajnih investicija u Opštini Stara PazovaSvečanim polaganjem kamena temeljca u četvrtoj industrijskoj zoni Opštine Stara Pazova, kompanija Delta holding je obeležila početak izgradnje budućeg distributivno-logističkog centra, koji će se nalaziti u neposrednoj blizini novog regionalnog distributivnog centra trgovinskog lanca Delez Grupe.

Kamen temeljac su svečano postavili Miroslav Mišković, predsednik Delta Holding kompanije i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Distributivni centar će biti namenjen za prehrambene proizvode i robu široke potrošnje, a investicija iznosi 10,2 miliona evra.

Prisutnima se obratio Dejan Jeremić, potpredsednik Delta Holdinga za operativne poslove. „Veliko je zadovoljstvo što počinjemo još jedan važan projekat u Opštini Stara Pazova, a jedan od razloga je i izuzetna saradnja koju smo ostvarili sa lokalnom samoupravom i njenim rukovodstvom. Moram istaći da smo sve administrativne potrebe i neophodne dozvole ostvarili u rekordnom roku što će doprineti da planiramo brzu realizaciju pomenute investicije“, istakao je Jeremić, a potom i dodao da se očekuje da će objekat biti završen do kraja januara 2015. godine uz kapacitete za 400 novih radnih mesta.

„Strategija naše lokalne samouprave je da efikasnost administracije, rad i predusretljivost prema zainteresovanim investitorima bude jedan od najvažnijih prioriteta. Na ovaj način postajemo pouzdani partneri otvarajući mogućnosti za nove investicije, nova radna mesta, što je siguran put ka jačoj i stabilnijoj privrednoj klimi u našoj Opštini. Svesni smo da svaka nova investicija, u ovom teškom vremenu, znači mnogo, ali i da smo na sebe preuzeli veliki i veoma zahtevan zadatak, da stvaramo bolje uslove za život svih sugrađana. Posebna nagrada za rad naše lokalne samouprave, rad mojih najbližih saradnika i mene lično su upravo ovakve investicije, koje će našu Opštinu učiniti još razvijenijom i pomoći da omogućimo sigurnu egzistenciju za što više Pazovčana“, poručio je na svečanosti Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.

Površina objekta će biti 20.400m2, sa mogućnošću da se u drugoj fazi izgradi još 14.500 kvadrata skladišnog prostora. Kompleks će imati 26.000 paletnih mesta i 30 utovarnih rampi. Iz ovog distributivnog centra svakodnevno će se otpremati roba za 15.000 kupaca širom Srbije, među kojima su i trgovinski lanci Delez i Idea. Poslove zastupanja, uvoza i distribucije robe široke potrošnje kompanija realizuje sarađujući sa renomiranim partnerima kao što su: Beiersdorf (Nivea, Hansaplast, Eucerin), Diageo, SC Johnson, Gala, Ferrero, Buitoni.

Fotografije:

Prilog sa RTV

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije