• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Otpočeli radovi na uređenju centra Nove PazoveU Novoj Pazovi su jutros počeli radovi na uređenju centra. U ulici Mladena Stojanovića i delu Knez Mihajlove u toku su zemljani radovi koji podrazumevaju izmeštanje kablovskih instalacija za struju, telefon i kablovsku televiziju.

Vrednost investicije koja se finansira iz municipalnih obveznica je 120 miliona dinara, izvođač radova firma Karin Komerc iz Novog Sada i prema planu trebalo bi sve da bude završeno za 66 radnih dana.

Na licu mesta danas je bio i direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević zajedno sa predsednikom Opštine Đorđem Radinovićem i predstavnicima Mesne zajednice Nova Pazova.

Kao što je već napomenuto od posebnog značaja za građane su i buduće uređene biciklističke staze koje će biti jednosmerne, sa obe strane puta u širini od jednog metra. Takođe, stajalište za taksiste se izmešta u Ulicu Kralja Petra I Karađorđevića sa pet podužnih parking mesta. Ukupna dužina u Ulicama Cara Dušana i Kralja Petra I Karađorđevića kojom je obuhvaćeno uređenje je oko 320 metara.

O daljem toku i napretku radova građani će biti redovno informisani. Apelujemo na strpljenje građana kako bi radovi tekli nesmetano i završili se u planiranom roku.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije