• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Vladajuća koalicija u Opštini Stara Pazova dobila podršku SPS Stara PazovaJuče je na konferenciji za medije u Staroj Pazovi zvanično objavljen ulazak SPS Stara Pazova u vladajuću koaliciju u Opštini Stara Pazova. Učesnici konferencije bili su Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova i Zoran Vukašinović, predsednik SPS Stara Pazova koji su ukratko predstavili razloge pomenutih političkih odluka.

„Aktuelne okolnosti u kojima se sada nalazimo nalažu da je momenat da se saberu sve konstruktivne političke vrednosti i snage u cilju opšte doborobiti. Trenutna teška situacija koja je zadesila Srbiju talasom poplava, postavlja pred nas odgovornost da zajedno, što jednodušnije, doprinesemo pružanju pomoći svojoj zemlji i narodu. Poslednji izbori su pokazali da je i na nacionalnom nivou poverenje građana dato najpre Srpskoj naprednoj stranci, a na drugom mestu i Socijalističkoj partiji Srbije. Različita mišljenja i treba i moraju da postoje, ali je važno da oko najvažnijih pitanja i odgovornosti prema građanima imamo jedinstveno mišljenje i zato nas čeka veliki posao“, naglasio je u svom obraćanju medijima predsednik Opštine.

„Odluku OO Socijalističke partije Srbije Stara Pazova o participiranju u odgovornosti i podršci vladajućoj većini doneli smo 16. maja. Svesni smo da je naša zemlja u generalnom smislu u veoma teškoj poziciji, iz tog razloga želimo da svoje potencijale na ovaj način još više i direktnije stavimo na raspolaganje našim građanima“, poručio je Zoran Vukašinović, predsednik OO Socijalističke partije Srbije Stara Pazova.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije