• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Rukovodstvo Opštine rešilo dugogodišnje pitanje kolektivnog ugovora sa predškolskim ustanovamaU cilju rešavanja dugogodišnjeg pravnog pitanja zaposlenih iz staropazovačkih predškolskih ustanova „Radost“ i „Poletarac“ Opština Stara Pazova je danas je i zvanično potpisala Kolektivni ugovor sa pomenutim ustanovama.

Ovim ugovorom uređena su prava, obaveze i odgovornosti iz rada i po osnovu rada - svih zaposlenih, kojima se sredstva obezbeđuju iz budžeta Opštine, kao i međusobni odnosi ugovornih strana.

U ime Opštine ugovor je potpisao predsednik Opštine Đorđe Radinović, a ostali potpisnici su: Borislava Banjeglav Klaćik, direktor PU „Radost“, Milan Marković, predsednik Sindikata obrazovanja Srbije SO PU „Radost“, Jasmina Baškot, predsednik SSPVOS SO „Radost“, Radmila Bogdanović, zamenik direktora PU „Poletarac“ i Snežana Jovičić, predsednik Sindikata obrazovanja Srbije SO PU „Poletarac“.

Nakon potpisivanja svoju veliku zahvalnost za razumevanje, koje je zahvaljujući sadašnjem opštinskom rukovodstvu, dobijeno posle skoro 16 godina, iskazali su ponaosob direktorke predškolskih ustanova i predstavnici njihovih sindikata. „Na ovaj momenat smo čekali zaista dugo, verujte da je ovo za sve nas zaposlene, veoma značajan dan. Hvala Vam još jednom što nam i na ovaj način omogućujete i motivišete nas da svoj posao radimo na najbolji mogući način“, naglasila je u svom obraćanju Radmila Bogdanović iz PU „Poletarac“.

Rukovodstvo Opštine rešilo dugogodišnje pitanje kolektivnog ugovora sa predškolskim ustanovamaSvoje zadovoljstvo iskazao je predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i pri tome dodao: „Iskoristio bih ovu priliku za još jednu lepu vest, a to je da najavim da smo završili skoro sve pripremne radnje za izgradnju objekta vrtića u Belegišu. Naročito se radujemo što kroz ovaj projekat nastavljamo poboljšanje uslova za decu i njihove roditelje, što kao lokalna samouprava na delu pokazujemo da istinski brinemo o budućnosti opštine i njenog stanovništva. Ovo je samo jedan od projekata u okviru kojih želimo da u službi građana uredimo sva pitanja od vitalnog značaja za svakodnevni život i njihovo bolje funkcionisanje.”

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije