• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetДана 18. априла 2018. године у Старој Пазови је одржана 22. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 14:00 часова.

У раду седнице активно су учествовали и нови чланови Савета: Сузана Илић, начелница Оделења за привреду општине Стара Пазова и Жељко Шолаја, начелник Оделења за друштвене делатности општине Стара Пазова, који су решењем општинског Већа општине Стара Пазова именовани за чланове СЕС-а испред локалне самоуправе општине Стара Пазова.

Пре седнице је Колегијум Савета на седници одржаној дана 04.04.2018. године разматрао питања за Дневни ред на седници Савета.

Савет је на седници разматрао и усвојио Записник са претходне 21. седнице СЕС-а.
Такође је Савет разматрао и једногласно усвојио Извештај о раду Радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црно у 2017. години.

Анализиран је и усвојен Акциони План рада Радне групе за борбу против "сиве економије и рада на црно" за 2018. годину.
Савет је разматрао активности на спровођењу едукације на тему : "Шта знаш о сивој економији и раду на црно" са ученицима завршних разреда средњих школа.

Прихваћен је садржај Анкету која поред постављених питања из ове области нуди и више одговора.

Спроводећи планирану активност Социјално - економски савет је у Техничкој школи у Старој Пазови дана 19. априла организирао предавање за 30 ученика завршних разреда. Предавању су поред представника социјалних партнера у СЕС-у, присуствовали и директор Техничке школе Саша Ђекић, педагог Сузана Турудија, и представници свих локалних медији.

По одлуци Савета предавач је био Раде Ерцег, професор у Техничкој школи и заменик председавајућег СЕС-а, а на часу је говорила и Зорица Кешељ, професорка грађанксог васпитања. Након одржаног предавања и едукације ученици су попунили Упитник, да би се видело колико су од оног што су чули усвојили и научили о томе шта је "сива економија" и како се против ње борити.

У петак 27. априла одржаће се предавање за матуранте завршних разреда средње Економско-трговинске школе "Вук Караџић" у Старој Пазови.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући Радне групе:
Владимир Ћулаја

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije