• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

3-grb-srbijeJavni uvid u Nacrt prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora železničke pruge Beograd-Subotica-državna granica (Kelebija) (u daljem tekstu: Nacrt prostornog plana) i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Nacrt prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora železničke pruge Beograd - Subotica - državna granica (Kelebija) na životnu sredinu (u daljem tekstu: Izveštaj o strateškoj proceni uticaja) održaće se u trajanju od 30 dana, od 9. decembra 2016. godine do 7. januara 2017. godine, svakog radnog dana:

• u suterenu Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta 43-45, Beograd;
• u holu zgrade Javnog preduzeća „Urbanizam” Zavod za urbanizam Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 3, Novi Sad;
• u Sekretarijatu za građevinarstvo Grada Subotice, Gradska kuća, Trg slobode 1, kancelarija br. 202/1, Subotica;
• u zgradama opštinskih uprava: Stara Pazova, Inđija, Sremski Karlovci, Vrbas, Mali Iđoš i Bačka Topola;
• u prostorijama Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Kralja Milutina 10a, Beograd;
• na internet prezentaciji Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Fizička i pravna lica mogu dostaviti primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, u pisanoj formi, jedinicama lokalne samouprave u toku trajanja javnog uvida, kao i direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

PRVA JAVNA PREZENTACIJA planskog dokumenta biće održana u sredu 21. decembra 2016. godine, sa početkom u 10 časova, u zgradi Skupštine AP Vojvodine, Vladike Platona bb (ulaz iz Banovinskog prolaza), skupštinska sala broj 1, Novi Sad.

DRUGA JAVNA PREZENTACIJA planskog dokumenta biće održana u petak 23. decembra 2016. godine, sa početkom u 11 časova, u Plavoj sali Gradske kuće u Subotici, Trg slobode 1.

JAVNA SEDNICA KOMISIJE ZA JAVNI UVID biće održana po završetku javnog uvida, u ponedeljak 16. januara 2017. godine, sa početkom u 10 časova, u zgradi Skupštine AP Vojvodine, Vladike Platona bb (ulaz iz Banovinskog prolaza), skupštinska sala broj 1, Novi Sad.

Fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su u toku trajanja javnog uvida podneli primedbe u pisanom obliku mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno obrazložiti podnete primedbe. Obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav o svakoj podnetoj primedbi.

Preuzmite dokument

Oglas Javnog uvida

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije