• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Konkurs za učešće u finansiranju stručnog osposobljavanja, nezaposlenih lica - pripravnikaNa osnovu člana 3. tačka 2. Sporazuma o utvrđivanju međusobnih prava i obaveza broj: 133-10-1/2014-36 od 06.06.2014. godine zaključenog između: APV - Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnoporavnost polova, opštine Stara Pazova i NSZ - Pokrajinske služba za zapošljavanje, raspisuje se KONKURS ZA UČEŠĆE U FINANSIRANJU STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA, NEZAPOSLENIH LICA - PRIPRAVNIKA.

Opština Stara Pazova, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i NSZ – Pokrajinskom službom za zapošljavanje, na osnovu Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2014. godinu, raspisuje Konkurs za učešće u finansiranju stručnog osposobljavanja nezaposlenih lica u svojstvu pripravnika, uz zasnivanje radnog odnosa u trajanju od 12 meseci, radi osposobljavanja za samostalni rad u struci i polaganje pripravničkog, odnosno stručnog ispita.

Za vreme pripravničkog staža lice ostvaruje pravo na refundaciju zarade u mesečnom neto iznosu od 22.000,00 dinara sa pripadajućim porezom i doprinosima za obavezno socijalno osiguranje - za pripravnika koji ima visoko obrazovanje stečeno na studijama drugog stepena (diplomske akademske studije – master, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije) odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine. Isplata zarade se vrši na mesečnom nivou.

Zahteve podnose poslodavci koji angažuju nezaposlena lica u svojstvu pripravnika po ugovoru o radu, pod uslovima:

  • da se lice nalazi na evidenciji nezaposlenih NSZ - ispostava Stara Pazova;
  • da nema radnog iskustva na poslovima za koje se prima u svojstvu pripravnika.

Tekst sa detaljima i uslovima konkursa

Zahtev za učešće u programu

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije