• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 11.01.2016. године у Старој Пазови је одржана 14. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

На седници је разматран и усвојен Записник са 13. седнице Колегијума.
Разматран је и Предлог Записника са 13. седнице Социјално-економског Савета, и упућен на разматрање и усвајање на наредној седници СЕС-а.

Колегијум је разматрао питања која ће бити на дневном реду 14. седнице Савета, као и дописа који је Савету упутило Општинско веће Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова, који се односи на примену Закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему, за Предшколску установу „Полетарац”.

Колегијум је једногласно подржао Иницијативу већа Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова и упутио је за расправу и одлучивање на седници Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Разматран је предлог Уговора о пружању књиговодствених услуга СЕС-у за 2016. годину и дато позитивно мишљење. Предлог Уговора се упућује за расправу и одлучивање на наредној седниоци Савета.

Усаглашен је термин одржавања наредне седнице Социјално-економског Савета. Седница ће се одржати дана 29. јануара 2016. године са почетком у 16:00 часова. На седници ће бити донета Одлука о разрешењу председавајућег и заменика председавајућег СЕС-а за протекли мандатни период у 2015. години, и Одлука о именовању председавјућег и заменика председавајућег Социјално-економског Савета општине Стара Пазова за 2016. годину.

Секретар савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући савета:
Јово Бијелић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије